Strana 1 z 1

pokazeny USB key

Napísané: Po 27. Nov, 2006, 11:09
od užívateľa scarinko
Nazdar jedneho krasneho dne se mi posral USB key a to jen tak neco jsem na nem mnel a pustil jsem to nejaky instal neceho a zrazu bum.

Tedka kdyz ho vopcham do nejakeho USB portu tak vyhlasi nezname zarizeni a pak zmizne jako kdyby ani nebyl zapojeny a skousel jsem to uz na mnoha PC a vsude to same.

Da se to nejak opravit??

mam ho cca 23 mesicu a buh vi kde je papir od zaruky.

clanok som pisal pre pctunig forum takze v cestine aby mi ti somari rozumeli

Napísané: Po 27. Nov, 2006, 11:36
od užívateľa beggar
...skusit ho naformatovat :?

Napísané: Po 27. Nov, 2006, 11:52
od užívateľa Toman
ked ho pripojis, objavi sa ti v device managery?

T. :wink:

Napísané: Po 27. Nov, 2006, 12:13
od užívateľa scarinko
nie proste ja ho pipojim XP mi vyhlasi nezname zariadenie a potom zmizne cize ako keby tam ani nebol.

nemozem sformatovat nieco co nevidim

Napísané: Po 27. Nov, 2006, 13:13
od užívateľa Toman
pozry sa do device manageru (spravcu zariadeni) a ci tam mas nejaky problem. Pripajaj ho pri otvorenom device managery, ci sa tam pri pripojeni neudeje nejaka zmena

Napísané: Po 27. Nov, 2006, 13:58
od užívateľa scarinko
no tam je taky zlty otaznik ako ked nepozna zariadenie

Napísané: Po 27. Nov, 2006, 14:05
od užívateľa Toman
a co jo napisane dalej?

Napísané: Po 27. Nov, 2006, 15:18
od užívateľa scarinko
neviem nie som doma som v robote

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 01:41
od užívateľa scarinko
no skusil som a toto ukazuje ked to tam vlozim (po par sekundach to zmizne)

Obrázok

Obrázok

a ked kliknem na tu spravu dole vpravo tak sa mi ukaze toto

Obrázok

nevim co s nim je a nevim jak to mam spravit aby to islo

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 10:26
od užívateľa Toman
no vyzera to ze windovs zistil ze si nieco pripojil ale kluc nekomunikuje a nieje identifikovany, ak ho mas v zaruke chod ho reklamovat. Ak nie uz s nim nic nespravis. Maximalne by som ho rozobral a skontroloval ci nieje uvolneny nejaky pin v konektore kluca.

T. :wink:

Napísané: Ut 28. Nov, 2006, 10:55
od užívateľa scarinko
no zaruka :D asi este dva tyzdne ale papiere boh vie kde su

pin no neviem ono to skor vyzera ze zblbol po tom co som na nom pustil instalacku dakeho programu.

sakra dalsie prachy

Napísané: Po 04. Dec, 2006, 22:52
od užívateľa dingo27
Aka je to znacka a kapacita ? Aby sme vedeli co nemame kupovat :) inac nezahadzuj

Napísané: Po 04. Dec, 2006, 23:29
od užívateľa scarinko
ADATA PD1 tusim 512MB

TENTO

preco nemam vyhadzovat??