pokazeny USB key

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
scarinko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3250
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

pokazeny USB key

Príspevok od užívateľa scarinko » Po 27. Nov, 2006, 11:09

Nazdar jedneho krasneho dne se mi posral USB key a to jen tak neco jsem na nem mnel a pustil jsem to nejaky instal neceho a zrazu bum.

Tedka kdyz ho vopcham do nejakeho USB portu tak vyhlasi nezname zarizeni a pak zmizne jako kdyby ani nebyl zapojeny a skousel jsem to uz na mnoha PC a vsude to same.

Da se to nejak opravit??

mam ho cca 23 mesicu a buh vi kde je papir od zaruky.

clanok som pisal pre pctunig forum takze v cestine aby mi ti somari rozumeli

Užívateľov profilový obrázok
beggar
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 139
Dátum registrácie: Št 10. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa beggar » Po 27. Nov, 2006, 11:36

...skusit ho naformatovat :?
cpu AMD Ryzen 7 3700X, mb ASUS Crosshair VI Hero, ram ADATA Gammix D10 32GB, gpu MSI RX580 Gaming X 8GB

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Po 27. Nov, 2006, 11:52

ked ho pripojis, objavi sa ti v device managery?

T. :wink:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
scarinko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3250
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa scarinko » Po 27. Nov, 2006, 12:13

nie proste ja ho pipojim XP mi vyhlasi nezname zariadenie a potom zmizne cize ako keby tam ani nebol.

nemozem sformatovat nieco co nevidim

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Po 27. Nov, 2006, 13:13

pozry sa do device manageru (spravcu zariadeni) a ci tam mas nejaky problem. Pripajaj ho pri otvorenom device managery, ci sa tam pri pripojeni neudeje nejaka zmena
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
scarinko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3250
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa scarinko » Po 27. Nov, 2006, 13:58

no tam je taky zlty otaznik ako ked nepozna zariadenie

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Po 27. Nov, 2006, 14:05

a co jo napisane dalej?
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
scarinko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3250
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa scarinko » Po 27. Nov, 2006, 15:18

neviem nie som doma som v robote

Užívateľov profilový obrázok
scarinko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3250
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa scarinko » Ut 28. Nov, 2006, 01:41

no skusil som a toto ukazuje ked to tam vlozim (po par sekundach to zmizne)

Obrázok

Obrázok

a ked kliknem na tu spravu dole vpravo tak sa mi ukaze toto

Obrázok

nevim co s nim je a nevim jak to mam spravit aby to islo

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Ut 28. Nov, 2006, 10:26

no vyzera to ze windovs zistil ze si nieco pripojil ale kluc nekomunikuje a nieje identifikovany, ak ho mas v zaruke chod ho reklamovat. Ak nie uz s nim nic nespravis. Maximalne by som ho rozobral a skontroloval ci nieje uvolneny nejaky pin v konektore kluca.

T. :wink:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
scarinko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3250
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa scarinko » Ut 28. Nov, 2006, 10:55

no zaruka :D asi este dva tyzdne ale papiere boh vie kde su

pin no neviem ono to skor vyzera ze zblbol po tom co som na nom pustil instalacku dakeho programu.

sakra dalsie prachy

Užívateľov profilový obrázok
dingo27
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 255
Dátum registrácie: St 30. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Liptovsky Mikulas
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dingo27 » Po 04. Dec, 2006, 22:52

Aka je to znacka a kapacita ? Aby sme vedeli co nemame kupovat :) inac nezahadzuj
PC: CPU CeleronD 2.6 -> 3309 MHz Arctic cooling Super silent 4 ultra : ), Epox 4pda3I(i865PE+ich5), GF MSI 6200 AX-TD256/64, 2x256 GOODram DualChanellDDR 400(2.5,4,4,8 ), 200GB SATA Hitachi !, 300W modded case + homemade upravy, momentalne prebiehaju dalsie upravy

NTB: FujitsuSiemens Esprimo mobile V5505 : Intel CentrinoDuo, Core Duo T2330 1,6 GHz, 1GB 667DDR2 RAM DualChannel, Wifi a/b/g/n, LCD 15", HDD 80GB SATA, DVDRW, citacka, expres card, 3:45 hod. 4400MAh bateria, no proste paradicka

Užívateľov profilový obrázok
scarinko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3250
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa scarinko » Po 04. Dec, 2006, 23:29

ADATA PD1 tusim 512MB

TENTO

preco nemam vyhadzovat??

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"