Problem s mysou

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
PCMahel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: Pi 08. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice
Kontaktovať užívateľa:

Problem s mysou

Príspevok od užívateľa PCMahel » Št 23. Nov, 2006, 15:46

Mam taky mensi problemik s misou vdy ked posuvam kurzor na nejake tlcitko alebp niekam tak mi odbehne iplne niekam inam. Neviem v com by mohol bit problem . Vyrus to nebude lebo som dal aj skenovat a aj som preinstaloval Win (bol format disku) takze vyr to neny.Co by stim mohlo byt? Je to dost otravne. PS: ta mys je optiska Logitech. :? :? :? :E
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » Št 23. Nov, 2006, 16:03

...aku mas podlozku? resp. nie je povrch na ktorom pracujes s mysou velmi leskly/zrkadlovy? nie je znecisteny senzor?
...tento problem sa vyskytol len teraz ci trva dlhodobo?

...ps. pis laskavo jak clovek, neda sa to citat.
Naposledy upravil/-a sm_oOx^ v Št 23. Nov, 2006, 16:04, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Št 23. Nov, 2006, 16:04

jedno nastavenie v ovladacoch by to malo byt ...
... riesil som uz ten problem
- najlepsie vymaz a nainstaluj znovu aj ovladace - SetPoint
- keD nepomoze - reklamuj
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
PCMahel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: Pi 08. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PCMahel » Št 23. Nov, 2006, 16:37

Uz to roby dost dlho.
Podlozku nepouzivam mam to len tak na stole .
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Št 23. Nov, 2006, 17:04

Aky povrch ma ten stol :roll:. leskly, matny, sklo, cierny, fialovy so slonikmi alebo aky ?

Užívateľov profilový obrázok
PCMahel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: Pi 08. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PCMahel » Št 23. Nov, 2006, 21:38

Rusty napísal:Aky povrch ma ten stol :roll:. leskly, matny, sklo, cierny, fialovy so slonikmi alebo aky ?
Drevo je matne imitacia suroveho dreva. :wink:
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám

Užívateľov profilový obrázok
UrSuS
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 199
Dátum registrácie: Ut 10. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: PreShow

Príspevok od užívateľa UrSuS » Ne 26. Nov, 2006, 19:11

aj mne nieco take robil copperhead a tak po tyzdni som zistil ze mam na laseri nalepenu lepiacu pasku :lol:
btw pouzivam mantisu, nexapem ako sa to tam dostalo ..
edit by 369.....I am your father !

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"