Potrebujem poradit s mojim Pc

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
_7uraj
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 296
Dátum registrácie: Ut 21. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Zvolenská Slatina
Kontaktovať užívateľa:

Potrebujem poradit s mojim Pc

Príspevok od užívateľa _7uraj » Po 20. Nov, 2006, 17:51

Takze takto. Potrebujem poradit s pretaktovanim mojho pc. Mam AMD Athlon 2200+ xp s jadrom thorton , zakladnu dosku Asus A7V8X-X, Ram 512 DDR 400 , 300W zdroj ZION. Procak mam pretaktovany na 2228 Mhz, 165*13,5. Ide v pohode stabilne aj na 2250 ale ked zmenim nasobic napr. na 11*200 co je 2200 alebo na 194*11,5 coje 2231 tak sa mi Pc nerozbehne. Len po tvrdom vypnuti. A potom frci normalne a stabilne ale ak dam restart tak ho uz nezapne. Prosim poradte mi lebo este nechcem kupovat procak lebo AMD ma prist s niecim novym. Dik

Užívateľov profilový obrázok
Petoooo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 674
Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice-Sídlisko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Potrebujem poradit s mojim Pc

Príspevok od užívateľa Petoooo » Po 20. Nov, 2006, 18:12

_7uraj napísal:Takze takto. Potrebujem poradit s pretaktovanim mojho pc. Mam AMD Athlon 2200+ xp s jadrom thorton , zakladnu dosku Asus A7V8X-X, Ram 512 DDR 400 , 300W zdroj ZION. Procak mam pretaktovany na 2228 Mhz, 165*13,5. Ide v pohode stabilne aj na 2250 ale ked zmenim nasobic napr. na 11*200 co je 2200 alebo na 194*11,5 coje 2231 tak sa mi Pc nerozbehne. Len po tvrdom vypnuti. A potom frci normalne a stabilne ale ak dam restart tak ho uz nezapne. Prosim poradte mi lebo este nechcem kupovat procak lebo AMD ma prist s niecim novym. Dik
je to jednoduche:tvoja doska ma chipset via kt400---- podporuje max 333 fsb (t.j. 166 mhz) nikdy na kt 400 nedas 200 mhz...ja som mal tu dosku a je to shit....bud kupis new mb s nejakym nforce 2 popripade kt 600.....ale dostal is sa na 2250 co je dost...myslim ze ovela viac nedostanes...tak to nechaj radsej tak....ale ak sa ti ce kupit novu dosku smelo do toho :)
Cedar Mill in progress, for short period of time

Užívateľov profilový obrázok
_7uraj
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 296
Dátum registrácie: Ut 21. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Zvolenská Slatina
Kontaktovať užívateľa:

re

Príspevok od užívateľa _7uraj » Po 20. Nov, 2006, 22:32

OK. Diky za radu :)

Užívateľov profilový obrázok
_7uraj
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 296
Dátum registrácie: Ut 21. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Zvolenská Slatina
Kontaktovať užívateľa:

re

Príspevok od užívateľa _7uraj » Po 20. Nov, 2006, 22:36

A este som sa chcel spytat ze ci by nebolo lepsie dat na 16.5*136 co je okolo 2244 a frekvenciu ram na tych 406 ?

Užívateľov profilový obrázok
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2918
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Rohoznik (work) Velke Levare (home)

Príspevok od užívateľa Tomasjerry » Ut 21. Nov, 2006, 08:59

Odporucam radsej nizssi nasobic a vyssie FSB. Nechaj si to takto: 165*13,5. Ak mas aj RAM ktore zvladaju 333 Mhz tak nieje co riesit. Technologicke maximum bezneho Atlona bolo pri 2300 Mhz takze podla mna mas super vysledok :)
Intel Core i7 5820k, 4x 8GB ram Kingston HiperX 2400, GIGABYTE X99-Gaming 5P, Sapphire Fury Niro +, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Soundblaster X-Fi Fatal1ty, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)

Užívateľov profilový obrázok
_7uraj
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 296
Dátum registrácie: Ut 21. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Zvolenská Slatina
Kontaktovať užívateľa:

re

Príspevok od užívateľa _7uraj » Ut 21. Nov, 2006, 19:04

Diky moc :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"