Klavesnica z notebooku

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
cainex
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Ne 19. Nov, 2006, 02:00

Klavesnica z notebooku

Príspevok od užívateľa cainex » So 18. Nov, 2006, 17:37

neviete niekto ako zapojim klavesnicu z notebooku k PC cez PS/2 alebo ine ? jedna sa o klav. znacky DELL model K950402C

Užívateľov profilový obrázok
Matl0_w1C
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 873
Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Klavesnica z notebooku

Príspevok od užívateľa Matl0_w1C » So 18. Nov, 2006, 17:55

cainex napísal:neviete niekto ako zapojim klavesnicu z notebooku k PC cez PS/2 alebo ine ? jedna sa o klav. znacky DELL model K950402C
treba zohnat datasheet na tu klavku a zistit ci ma normu ps2. . .ak ano, tak to podla neho zapojit,
ak nie, tak asi tazko tu klavku rozchodis. ..
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » So 18. Nov, 2006, 18:57

kolko tam mas dratou? (vodicou)

- 5 by malo byt PS2
- 4 by malo byt USB

- ak tam mas nieco ine tak to nezapojis ani nahodou.
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
cainex
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Ne 19. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa cainex » So 18. Nov, 2006, 23:17

ma 24 vyvodov ... neexistuje nejaky prevodnik alebo nieco podobne ??

Užívateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 908
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: u nás doma v prievidzi

Príspevok od užívateľa BoBo_ » So 18. Nov, 2006, 23:45

tak to asi nepouzijes...alebo ma este napada aj obycajna klavesnica ma ten "prevodnik" ...skus neaku za 99sk rozobrat a napojit to na to....alebo len vyskusat s tvojou,ovsem,ci to prezije.... :red:

Užívateľov profilový obrázok
cainex
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Ne 19. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa cainex » So 18. Nov, 2006, 23:50

tak to asi nepouzijes...alebo ma este napada aj obycajna klavesnica ma ten "prevodnik" ...skus neaku za 99sk rozobrat a napojit to na to....alebo len vyskusat s tvojou,ovsem,ci to prezije.... Embarassed
vyskusam a dam vediet .. nikde som nenasiel datasheet, ale este pohladam

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"