POCITAC MY VYPNE A PO TROCH SEKUNDACH ZAPNE

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
kukaj
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: St 16. Aug, 2006, 02:00

POCITAC MY VYPNE A PO TROCH SEKUNDACH ZAPNE

Príspevok od užívateľa kukaj » St 15. Nov, 2006, 17:30

takzep otrebuje mpomoc co s tym mam robit ? ako keby ne chvilu niekto vypol elektriku a pocitac sa vypne uplne do ticha a zrazu sam nabehne nevem si s tym rady, dufam ze sa mi nevypne kym toto dopisem, diki za pomoc

Užívateľov profilový obrázok
PETERPANs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 606
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa PETERPANs » St 15. Nov, 2006, 17:32

No sprav pokus nechaj rozsvietene a uvidis ci je to vypnutim elektriny a ci len zasuvkou :D .
Naposledy upravil/-a PETERPANs v St 15. Nov, 2006, 21:48, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » Št 16. Nov, 2006, 00:09

iba vo winoch sa ti vypina? ake mas teploty? nemas zahnuseny system? zdroj a jeho kable su v pohode?
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
Raydowe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Raydowe » Pi 17. Nov, 2006, 17:27

skontroluj ako mas v biose nastavenu teplotu procaku pri ktorom sa ma PC restartovat/vypnut
|ASUS P5Q Pro
|Core2Duo E8400 3.0Ghz
|4X 1GB DDR2 Kingston HyperX 1066Mhz
|Radeon Sapphire HD4850

|2X 80GB Seagate SATA II
|X-Fi Extreme Gamer

Užívateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2611
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jcdenton12 » Pi 17. Nov, 2006, 18:38

inac skontroluj aj kable a ci nemas v biose zapnutie po vypadku prudu
mne sa stavalo ze ked som drgol do hdd tak sa zaplo pc
alebo ked som sa dotkol case srubovakom :?
inac fakt ocheckuj teploty
...

Užívateľov profilový obrázok
kukaj
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: St 16. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa kukaj » Pi 24. Nov, 2006, 15:06

mno takze, vypne sa mi najcastejsie ekld hram cs, ale potom uz aj prio windowse, a niekedy bezi v pohode vo windowse aj tri hodky a nic sa nestane, grafikou to nie je, ani procesorom, co mi este ine zostava? (viem ze to neni grafika, bo je nova pasta, a ani ked som popozeral chladic na procaku tak je v pohode, ac freezer 7, mam pocit ze to je zdrojom, ale myslim si ze to nie je systemova zalezostost ale hardware a uz som z toho zufaly, teda hram a zrazu zhasne monitor, vyne sa pc, totalne je ticho tri sekundy a zrazu sa rozbehne jak keby som ho prave zapol, tak mi prosim pomozte

Užívateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2611
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jcdenton12 » Pi 24. Nov, 2006, 15:22

asi to bude fakt hw zalezitost ale reinstall win nic nezkazi
pripadne skus odobrat setky ovladace chipsetu/vga atd
skus postupne iny HW
skus vsetko rozobrat a naspat zlozit
...

Užívateľov profilový obrázok
kukaj
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: St 16. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa kukaj » Pi 24. Nov, 2006, 16:20

uz som vsetko rozobral a zlozil , kazdu bodku co sa dalo poznam svoj komp a nechapem co to moze robit

Užívateľov profilový obrázok
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2918
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Rohoznik (work) Velke Levare (home)

Príspevok od užívateľa Tomasjerry » Pi 24. Nov, 2006, 16:23

Napis celu zostavu, kristalovu gulu mam v oprave
Intel Core i7 5820k, 4x 8GB ram Kingston HiperX 2400, GIGABYTE X99-Gaming 5P, Sapphire Fury Niro +, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Soundblaster X-Fi Fatal1ty, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)

Užívateľov profilový obrázok
bad_messiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 480
Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: PezinoK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bad_messiah » Pi 24. Nov, 2006, 17:00

no keby si opisal svoju zostavu nebolo by zle a hlavne teda aky mas zdroj

btw- v tom BIOSe si pozeral ci tam nemas nastavenu teplotu CPU pri ktorej sa ti vypne?
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"

Užívateľov profilový obrázok
PCMahel
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: Pi 08. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PCMahel » Pi 24. Nov, 2006, 19:34

Skus ak mas nejaku moznost vyskusat iny zdroj ak to bude robit aj tak tak bude chyba v niecom inom :red: .
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám

Užívateľov profilový obrázok
kukaj
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: St 16. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa kukaj » Pi 24. Nov, 2006, 23:02

msi doska :D tote cisla sa mi nece hladat, intel celeron 2,8 D, a kupil som novy zdorj mam vela svetielok :D idem skusit teraz

Užívateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2611
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jcdenton12 » Pi 24. Nov, 2006, 23:14

:8O:
tak s takymto pristupom ti myslim nikto neporadi 8)
...

Užívateľov profilový obrázok
kukaj
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: St 16. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa kukaj » Pi 24. Nov, 2006, 23:56

co jaky pristup ,vsetko co som chcel som napisal a aj tak nikto nepise poriadne, zmenil som zdroj tak zatial to slape

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"