MB vs MHz

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

MB vs MHz

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » St 15. Nov, 2006, 10:13

Nazdar mam otazocku chcel by som si kupit jednu 256 ramku do tretieho volneho slotu tym by som mal 1280MB ram ale frequencia by sa mi znizila na 333MHz oplati sa mi to? ci nahodou ta mensia frequencia nebude mat negativnejsi vpliv ako 1024MB ram 400MHz ??
diky.

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » St 15. Nov, 2006, 10:16

Po prve napis sem zostavu , alebo si sprav aspon popis. To stes kupit kol MB ram ? Z 1024 - 1280 ? Ono zalezi ci vyuzijes viac pamete. Ze pojdu na 333 , bude mat dopad na taktovanie a zrejme Ti nepojdu ani dual.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » St 15. Nov, 2006, 10:21

mam 1024MB ram a vela krat mi pri hrach robi tune up optimalizaciu vzdy mi chyba takych 100-200MB ram tak by to jedna 256 ramka vyriesila lenze potom 333MHz mam Athlon64 3000+ 2.0GHz 1024MB ram ASUS X1600PRO 80Gb HDD 300W zdroj

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » St 15. Nov, 2006, 10:25

Tune UP ? Co to je za somarinu , odinstaluj a mas pokoj. Keby si este dosku dopisal , skor poradim , kedze ram sa nezapaja ani do jednej veci co si mi napisal.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » St 15. Nov, 2006, 10:26

heh ASUS K8V-XE

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » St 15. Nov, 2006, 10:27

a ten Tune up je dobry ta ramka by mi aj tak dosla lenze tune up ju zoberie od niekadial kde nieje az tak potrebna a pouzije ju tam kde treba

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » St 15. Nov, 2006, 10:39

Toz tak este 512MB kup a mas 1.5GB , alebo rovno 1GB ,ale bohuzial 333Mhz.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » St 15. Nov, 2006, 10:40

prave ze nemam peniaze max ta 256 a preto som chcel vediet ci ten prinos len 256 bude vacsi alebo mensi (zalezi ci sa odrazi tych 333MHz)

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » St 15. Nov, 2006, 10:41

ale asi sa to skor neoplati musim nasetrit :)
diky za rady

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » St 15. Nov, 2006, 10:54

No ta 256MB bude o nicom. Radsi setri a potom uz 1GB kup , pripadne sa pozri do bazaru , ci dakto lacno nepredava. Apropo pozri si manual , mas tam popisane ake pamete Ti tam pojdu.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » St 15. Nov, 2006, 11:38

pozrem diky

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » St 15. Nov, 2006, 15:36

---Diablo--- napísal:a ten Tune up je dobry ta ramka by mi aj tak dosla lenze tune up ju zoberie od niekadial kde nieje az tak potrebna a pouzije ju tam kde treba
ono sa to urobi aj same, netreba ist proti prirode :) kebyze tam das jednu 256, dojdes o tie MHz a hlavne o dual channel...takisto pri jednej 512...
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » St 15. Nov, 2006, 15:39

Scorp napísal:
---Diablo--- napísal:a ten Tune up je dobry ta ramka by mi aj tak dosla lenze tune up ju zoberie od niekadial kde nieje az tak potrebna a pouzije ju tam kde treba
ono sa to urobi aj same, netreba ist proti prirode :) kebyze tam das jednu 256, dojdes o tie MHz a hlavne o dual channel...takisto pri jednej 512...
Ehm on ma 754 , nemyslim , ze tam ma dual chanel. :wink: Ani manual to netvrdi.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gudas » St 15. Nov, 2006, 17:27

Konieckoncov, pri hrach je podla mna najdolezitejsia kapacita a nie frekvencia, tych 333MHz ti FPS neznizi natolko aby si o tom vedel.
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Užívateľov profilový obrázok
1palo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1136
Dátum registrácie: Ne 04. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Beluša (PU)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa 1palo » So 18. Nov, 2006, 01:12

Ja som mal jednu dobu na doske (sok. 754) 3 Ramky - 512MB a 2x 256MB a isli mi na 400MHz i keD manual k doske pisal o povinnosti znizit na 333.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"