Strana 1 z 1

Blue Screen

Napísané: Po 13. Nov, 2006, 21:16
od užívateľa Bdurex
Sakra teras presd chvilkou som do mojho stareho PC dal grafu TNT2 (ktoru som mal odjakziva v tom PC).Mal som tam MX440 a teras som dal tu TNT2 ...pc zaplo normalne vsetko pekne az dojde k nacitavaniu Win XP a potom blue screen a hnet na to reset a stale sa to opakuje.S MX400 v pohode vsetko normalne naskoci.zostava je :AMD Duron 750MHz ,KinetiZ 7E,128MB ram SD RAM.PLS ked mate s tym nikto skusenosti pomozte.dakujem

Napísané: Po 13. Nov, 2006, 21:36
od užívateľa jaffar
Daj dole ovladace tej geforsky(uninstal + driver cleaner v safe mode). Potom by to malo nabehnut. A znova nahoD drivre na TNT :wink:

Napísané: Po 13. Nov, 2006, 22:36
od užívateľa Bdurex
jaffar napísal:Daj dole ovladace tej geforsky(uninstal + driver cleaner v safe mode). Potom by to malo nabehnut. A znova nahoD drivre na TNT :wink:
A este by som sa schcel spytat ze kde sa ulozuje save mod? :D

Napísané: Po 13. Nov, 2006, 22:40
od užívateľa jaffar
ofmg safe mód. Pred bootom windozu mackas F8 az sa objavi volba startu. Tam das tu uplne prvu.
Btw mas to aj v navode k driver cleaneru. Tak si ho cekni :wink:

Napísané: Po 13. Nov, 2006, 23:00
od užívateľa Bdurex
jaffar napísal:ofmg safe mód. Pred bootom windozu mackas F8 az sa objavi volba startu. Tam das tu uplne prvu.
Btw mas to aj v navode k driver cleaneru. Tak si ho cekni :wink:
PLS neako ma povod ako na to.Dal som F8 mi to skocilo a tam prve mam stav noze cize to nie

Napísané: Po 13. Nov, 2006, 23:06
od užívateľa jaffar
Bdurex napísal:
jaffar napísal:ofmg safe mód. Pred bootom windozu mackas F8 az sa objavi volba startu. Tam das tu uplne prvu.
Btw mas to aj v navode k driver cleaneru. Tak si ho cekni :wink:
PLS neako ma povod ako na to.Dal som F8 mi to skocilo a tam prve mam stav noze cize to nie
prave to :wink: . Ja som zvyknuty na anglictinu

Napísané: Po 13. Nov, 2006, 23:07
od užívateľa PETERPANs
Anglicky: Safe mode
Cesky: Stav nouze

:D :wink: