Blue Screen

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Blue Screen

Príspevok od užívateľa Bdurex » Po 13. Nov, 2006, 21:16

Sakra teras presd chvilkou som do mojho stareho PC dal grafu TNT2 (ktoru som mal odjakziva v tom PC).Mal som tam MX440 a teras som dal tu TNT2 ...pc zaplo normalne vsetko pekne az dojde k nacitavaniu Win XP a potom blue screen a hnet na to reset a stale sa to opakuje.S MX400 v pohode vsetko normalne naskoci.zostava je :AMD Duron 750MHz ,KinetiZ 7E,128MB ram SD RAM.PLS ked mate s tym nikto skusenosti pomozte.dakujem
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Po 13. Nov, 2006, 21:36

Daj dole ovladace tej geforsky(uninstal + driver cleaner v safe mode). Potom by to malo nabehnut. A znova nahoD drivre na TNT :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Po 13. Nov, 2006, 22:36

jaffar napísal:Daj dole ovladace tej geforsky(uninstal + driver cleaner v safe mode). Potom by to malo nabehnut. A znova nahoD drivre na TNT :wink:
A este by som sa schcel spytat ze kde sa ulozuje save mod? :D
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Po 13. Nov, 2006, 22:40

ofmg safe mód. Pred bootom windozu mackas F8 az sa objavi volba startu. Tam das tu uplne prvu.
Btw mas to aj v navode k driver cleaneru. Tak si ho cekni :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Po 13. Nov, 2006, 23:00

jaffar napísal:ofmg safe mód. Pred bootom windozu mackas F8 az sa objavi volba startu. Tam das tu uplne prvu.
Btw mas to aj v navode k driver cleaneru. Tak si ho cekni :wink:
PLS neako ma povod ako na to.Dal som F8 mi to skocilo a tam prve mam stav noze cize to nie
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Po 13. Nov, 2006, 23:06

Bdurex napísal:
jaffar napísal:ofmg safe mód. Pred bootom windozu mackas F8 az sa objavi volba startu. Tam das tu uplne prvu.
Btw mas to aj v navode k driver cleaneru. Tak si ho cekni :wink:
PLS neako ma povod ako na to.Dal som F8 mi to skocilo a tam prve mam stav noze cize to nie
prave to :wink: . Ja som zvyknuty na anglictinu

Užívateľov profilový obrázok
PETERPANs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 606
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa PETERPANs » Po 13. Nov, 2006, 23:07

Anglicky: Safe mode
Cesky: Stav nouze

:D :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"