PCI/PCIe lock

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » So 11. Nov, 2006, 22:00

asi si to myli agp s pci-e,ale pci frekvecniu mas dobru tak aj pci-e hadam bude v poho.inak pri tom pretaktovani ktore mas by si uz zbadal ze nieco nie je v poriadku keby sa zvysuje pci,takze v poho mozes taktit :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 22:01

Ako by sa to prejavilo ? mne napriklad nedokoncilo celu seriu v 3D mark 2006 na poslednom sa to vyhodilo do winu a zmrzlo.

Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » So 11. Nov, 2006, 22:06

no prejavilo by sa to vypadkami zvuku alebo mrznutim pri hrach a graficky narocnych aplikaciach. s tym 3D Markom neviem.moze to byt kvoli tomu ale aj nemusi,pred tym ti to nerobilo?

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 22:13

Zvuk neviem, ci mam, lebo to som nemal aj tak :( Biju sa mi ovladace a planujem reinstalovat win a aj format.

Pred tym mi to nerobilo.

Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » So 11. Nov, 2006, 22:15

no neviem,HT nasobic si znizil?

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 22:16

Ja mam total :shit: dosku. Neviem ci sa to vobec da nastavit, ak ak hej tak ako sa to vola ?

Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » So 11. Nov, 2006, 22:19

mal by si tam mat niekde HTT multiplier alebo HT freqency,snaz sa to drzat pod 1000 ak je to slabsia doska.ak mas napr. HTT(FSB) 250 tak nasobic daj na 4

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 22:22

myslim ze som tam mal okolo 1200

Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » So 11. Nov, 2006, 22:24

tak to je brutalne vela na tu dosku :) skus to drzat pod 1000,to asi sposobovalo to mznutie v 3D Marku

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 22:25

Diki moc. :D :deal:

Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » So 11. Nov, 2006, 22:26

za malo :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 22:45

Este nieco: Mam tam nieco oznacene ako LDT bus frequency Moze to byt HTT ? su tam frekvencie od 200Mhz do 1 Ghz Diki.

Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » Ne 12. Nov, 2006, 10:41

Josifek napísal:Este nieco: Mam tam nieco oznacene ako LDT bus frequency Moze to byt HTT ? su tam frekvencie od 200Mhz do 1 Ghz Diki.
podla tych frekvencii co si uviedol je to urcite HT frekvencia.ak to mas odstupnovane po 200, 400, 600, 800 a 1000 tak to nie su realne frekvencie ale nasobice.cize ak mas HTT 250 MHz a zvolis tu LDT 1000 tak v skutocnosti budes mat frekvenciu 1250MHz.
Edit:HT frek. si mozes overit v CPU-Z

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » Ne 12. Nov, 2006, 10:59

Toto ma trochu zmiatolo :? FSB som dal z 200 na 230 a HTT je teraz 1150. Tym padom by som mal nastavit LDT na 800 ?

Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » Ne 12. Nov, 2006, 12:08

ano lebo to 800 znamena vlastne x4,1000 je x5,cize ked mas 230 HTT(FSB) a HT mas na 1000 to je 230x5=1150MHz. ked si das 800 tak to bude 230x4=920 MHz

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"