PCI/PCIe lock

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

PCI/PCIe lock

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 14:29

V BIOSe mam nastavenie synchronneho/asychronneho takto PCI/PCIe. Jedno co je zaujimave, ze po zvyseni FSB na 230 mhz sa tieto takty nezvysili ani o 1Mhz. Mam si to nastavit na manualne ovladanie, alebo to nechat doske ? Inac som postrehol, ze sa nemanili ani frekvencie pamati. Ako to ? :?

Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » So 11. Nov, 2006, 14:49

naco by si zvysoval PCI frekvenciu,nechaj ju ako je.neviem co je to za dosku ale ked sa ti nemenili frekvencie RAM po zdvihnuti FSB tak si ich treba manualne nastavit tak ako ti to vyhovuje.ucite je to lepsi system nez delicky

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 14:50

Praveze ,mne ide o to aby sa mi PCI frekvencie nemenili. Dosku nemam moc na OC zato sa bojim, ci mi to ukazuje dobre.

Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » So 11. Nov, 2006, 14:52

v akom programe pozeras tie frekvencie?

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 14:54

V BIOSE priamo. Kde sa to este da zistit ?

Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » So 11. Nov, 2006, 14:58

mozes skusit este ClockGen ale to bude asi to iste ako bios
http://www.cpuid.com/clockgen.php

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 15:01

Takze frekvencie si pre vsetko dam samostatne ? Nema nahodou niekto taku dosku ako ja ?

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 16:27

Takze som zistil v clockgene, ze sa mi meni frekvencia Ramiek, ale PCI/PCIe mi tam neukazalo. FSB som mal 230 a ramky som mal 300(povodne 266)

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 18:28

Zmenil som delicku ramky na 20 z 15, takze mam truchu poddimanzovany pamatovy system. Ale aspon dufam ze neodkueim nieco bez PCI locku. :wink: 2000 @ 2500 na 1.45 V

Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » So 11. Nov, 2006, 20:18

chod do PLL Setup a zvol ICS 950405 daj Read Clocks a uisti sa ci nemas nahodou zvolene Ignore GSB/PCI.potom by ti malo zobrazovat vsetky frekvencie.

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 21:07

Nemam to zaskrtnute :?

Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » So 11. Nov, 2006, 21:46

tak skus este ISC 950403

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 21:49

ukazuje AGP a PCI zatuial dik, ale dobre by bolo ak by ukazalo aj PCIe.

Užívateľov profilový obrázok
dexman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Levice

Príspevok od užívateľa dexman » So 11. Nov, 2006, 21:53

ak ti ukazuje AGP tak to mas zle nastavene,malo by ukazovat iba PCI-E a PCI, pozeral som tvoju dosku na stranke ClockGenu a tam pise ze by ti to malo spravne zobrazovat pod ICS 950405.este napis ake frekvencie ti to ukazuje na PCI a PCI-E(AGP)

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » So 11. Nov, 2006, 21:56

AGP 66 PCI 33

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"