Pridavne napajanie

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Pridavne napajanie

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » Ut 31. Okt, 2006, 09:26

Co je pridavne napajanie :?:

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Re: Pridavne napajanie

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ut 31. Okt, 2006, 09:29

---Diablo--- napísal:Co je pridavne napajanie :?:
Nejsom si isty , ale mam citak co post to perla ? Preco nedokazes do jedneho postu napisat vsetko co Ta zaujima. :blind:
Zrejme myslis pridavne napajanie na GK , je tam z dovodu toho , ze niektore AGP/PCI-E zbernice nedokazu napajat GPU/MEM. Snad som Ti to jasne napisal.

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » Ut 31. Okt, 2006, 10:57

chytil som priblizne predstavu o co ide takze dik.

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5693
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ut 31. Okt, 2006, 15:01

no ja myslim, ze pridavne napajanie pridava napajanie..ale nie som si isty... :lol:
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Panoramix0903
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 974
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Pezinok
Kontaktovať užívateľa:

Re

Príspevok od užívateľa Panoramix0903 » St 01. Nov, 2006, 13:47

Zalezi, ktore mas na mysli.

V pocitaci sa bezne pouzivaju dva typy pridavnych napajani.

1. Pre procesor

4pinovy konektor, ktory sa zapaja do dosky.
niekedy idu zo zdroja aj dva - pripad mojej dosky, keD jeden sa zapoji spolu s ATX konektorom a druhy samostatne.

2. Pre graficku kartu

pre AGP sa pouziva standardny napajaci konektor pre FDD, alebo na HDD - tzv. Molex.
pre PCI-E sa pouziva 6pinovy konektor, ktory ide zo zdroja vyhradne len pre tento ucel a neda sa pouzit inde.
Naposledy upravil/-a Panoramix0903 v St 01. Nov, 2006, 13:49, upravené celkom 1 krát.
PSU: Enermax Liberty 500W | MB: ASUS-P5K SE/EPU | CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 | RAM: Qimonda 64T128020HU3SB 4x1GB DDR2
HDD: Western Digital RE4 5003ABYX | DVD±RW: Samsung SH­­−S183L S-ATA I | SOUND: Creative Sound Blaster Audigy 2 VE
VGA: Sapphire ATI Radeon HD5670 PCI-E | LCD: EIZO FlexScan S1931-NSA-BK | [ CASE: Lian-Li PC-7B Plus II
COOLERS: Thermalright XP-90C | FANS: 1x Enermax Cluster 92mm + 1x Noctua NF-R8 + 3x NF-S12

Užívateľov profilový obrázok
Panoramix0903
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 974
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Pezinok
Kontaktovať užívateľa:

Re

Príspevok od užívateľa Panoramix0903 » St 01. Nov, 2006, 13:47

........ ATX + S-ATA + PCI-E ..................................................... FDD + Molex.................................

Obrázok Obrázok
PSU: Enermax Liberty 500W | MB: ASUS-P5K SE/EPU | CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 | RAM: Qimonda 64T128020HU3SB 4x1GB DDR2
HDD: Western Digital RE4 5003ABYX | DVD±RW: Samsung SH­­−S183L S-ATA I | SOUND: Creative Sound Blaster Audigy 2 VE
VGA: Sapphire ATI Radeon HD5670 PCI-E | LCD: EIZO FlexScan S1931-NSA-BK | [ CASE: Lian-Li PC-7B Plus II
COOLERS: Thermalright XP-90C | FANS: 1x Enermax Cluster 92mm + 1x Noctua NF-R8 + 3x NF-S12

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1216
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shoty » Št 02. Nov, 2006, 16:33

naco je molex na dfi lan party? zapaja sa iba ak su dve graficke alebo moze byt zapojeni aj ked je len jedna grafa?
Cpu:Bude to Intel ,Mainboard: Určite niečo od gigabyte, Ram: Menej ako 16gb to nebude, Gpu: MSI určite od MSI, SSD Samsung 850 evo, HDD: 2x500Gb Western Digital green power, Zdroj: Corsair HX650w, Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Št 02. Nov, 2006, 17:14

mne ta doska isla aj bez molexu, aj bez fdd konektora... zostava v podpise.

// presunute //
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1216
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shoty » Št 02. Nov, 2006, 17:24

SurrendeR napísal:mne ta doska isla aj bez molexu, aj bez fdd konektora... zostava v podpise.

// presunute //
ten FDD je na taktovanie CPU myslim
a ten molex? naco je
Cpu:Bude to Intel ,Mainboard: Určite niečo od gigabyte, Ram: Menej ako 16gb to nebude, Gpu: MSI určite od MSI, SSD Samsung 850 evo, HDD: 2x500Gb Western Digital green power, Zdroj: Corsair HX650w, Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"