problem s grafickou

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

problem s grafickou

Príspevok od užívateľa Guru » Po 23. Okt, 2006, 09:08

Nainstaloval som nove win, sformatoval particiu na ntfs, instalacia prebehla bez problemov a prve spustenie win a ked ma nabehnut "Welcome" proste monitor zaspal a nic, ale pocul som ako hdd dakedy hrkotal...
safe mode nabehol bez problemov, s tymto som sa este nestretol v com moze byt problem?
Naposledy upravil/-a Guru v Ne 29. Okt, 2006, 13:21, upravené celkom 1 krát.
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Po 23. Okt, 2006, 09:18

Jedna sa o PC z podpisu ? Chyba moze byt vo win , v HDD alebo v grafike.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Po 23. Okt, 2006, 09:42

ee je to iny PC... hdd by mal byt dobry, grafika tiez, skusim vytiahnut tvout kabel lebo ho mam zapojeny a je to win sp2, ked nepomoze dam instalovat win sp1.. nic ine ma nenapada...
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Po 23. Okt, 2006, 18:03

ak nepomoze to co spravis, tak skus v save mode odinstalovat vga a nahodit ine drivre (starsie)

i ked neviem ake tam mas, vlasne o Pc nevieme nic... :roll:
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Ut 24. Okt, 2006, 07:34

tak som zistil ze to robi grafika, vymenil som ju za inu a komp nabehol, ale teraz som ju supol v robotke do compu a fici..
asi to bude daco v biose, neviete co?
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ut 24. Okt, 2006, 07:38

Guru napísal:tak som zistil ze to robi grafika, vymenil som ju za inu a komp nabehol, ale teraz som ju supol v robotke do compu a fici..
asi to bude daco v biose, neviete co?
Uz hore SurrendeR pisal , ze si stale nenapisal o aky komp sa jedna. Tazko Ti je radit :roll:
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Ut 24. Okt, 2006, 07:48

Uz som ho dal do podpisu, ale neviem presne aky mam model dosky, potom doplnim
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
KocuR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1105
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa KocuR » Ut 24. Okt, 2006, 11:18

chyba drivera grafickej karty, aj mne to niekedy spravi

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Ut 24. Okt, 2006, 11:25

fuck ale ved je to cista instalacia na sformatovany disk a jediny driver co tam je, je windowsacky...
bude sa dat instalovat v safe mode, lebo tam mi pc nabehne normalne, alebo dx9 to nemoze byt? mozno daka haluz v biose napr agp fastwrites alebo rychlost zbernice agp 2x4x hmm??
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ut 24. Okt, 2006, 11:49

Hore mas napisane , ze to mas tak instalnut , klido aj v safe mode , pripadne mu tvrdo nastav default driver pre win. Ovladace ake mas pre dosku tiez si nenapisal , kedze ani asm nevies aku mas dosku. Stiahni si everest a skus ten.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Ut 24. Okt, 2006, 12:20

jo drivery na dosku na tie som zabudol.... urcite to bute tym :red:
mam instalacne cd a popripade stiahnem najnovsie z netu, myslim ze to ma via vt8237 sb.... diki cajik :)
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » So 28. Okt, 2006, 18:03

tak dal som aj na dosku drivery a aj nove ne grafiku asi 3 verzie som skusal ale vzdy po nainstalovani driverov zaspi monitor, potom uz len cez safe mode a odinstalovat a potom to ide...
nechapem :?
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » So 28. Okt, 2006, 18:46

a nemas vysoku FSB? Moze to byt aj tym... Skus dat secko na def.
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » So 28. Okt, 2006, 19:26

secko je na defaulte..
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » So 28. Okt, 2006, 19:37

myslim ze to bude grafika... skus inu sunku :) alebo hentu v inom crepe
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"