Vypinanie PC

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
GgDag
Ban
Ban
Príspevky: 197
Dátum registrácie: Ut 17. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: B.Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Vypinanie PC

Príspevok od užívateľa GgDag » Ne 15. Okt, 2006, 21:25

Ciao all. Mam taky probelm ze ked xcem zapnut pc tak sa hned vypne. Kedze musim byt kazdy den na pc tak som nasiel (nevhodne riesenie) Musim prvo stlacit power aspon 30 krat aby sa pc zapol . nasledne musim restartovat aby sa zapol monitor a az potom mozem pracovat. Nevie niekto kde moze byt xyba ? Slaby zdroj? Zla doska ? Dik za odpoved.

Moja zostava
ABIT AT8 32X
VGA-RADEON x1300pro 256MB
CPU-AMD Athlon 64 3000+ @2403
Zdroj ATRIX 500W

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3647
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ne 15. Okt, 2006, 22:45

vidim to na vadnu dosku... I ked moze to robit jeden z komponentov ;)

ak chces vylucit zdroj, tak tam zapoj iny..
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Po 16. Okt, 2006, 07:25

Skus to este pred tym rozobrat a s5 zlozit ... Mozno to pomoze ... :wink:
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Po 16. Okt, 2006, 07:59

A jeje fanda Xpress 3200 ;) No tam bude problem mozno v zdroji , ten ATRIX , neni zrejme nijaka vyhra , ale doporucujem Ti nieco ako CLEAR CMOS. A to jest vypnut , odpojit zdroj a vybrat baterku , ziadne ze 10 sec. a spet. Tato doska je extra vyberava na to. Este by si mohol dat vsetko na default. Apropo dole mas take okienko , kde sa vypisuju kody , nehlasi Ti to ziadny , pri ktorom by Ti pipala doska ?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

GgDag
Ban
Ban
Príspevky: 197
Dátum registrácie: Ut 17. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: B.Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GgDag » Po 16. Okt, 2006, 22:38

Takze bludenim po nete som vcera nasiel toto. http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P4 ... l?ansid=71 Je tam ten isty problem. Vcera som este skusal flahnut bios z v12 na v11 a dnes sa mi podarilo pc zapnut normalne. uvidim co to povie zajtra. Moznost vyskusat iny zdroj odpada lebo kazdy co som sa pytal ma iba 350w. :(

GgDag
Ban
Ban
Príspevky: 197
Dátum registrácie: Ut 17. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: B.Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GgDag » Po 16. Okt, 2006, 22:41

AjsTi napísal:A jeje fanda Xpress 3200 ;) No tam bude problem mozno v zdroji , ten ATRIX , neni zrejme nijaka vyhra , ale doporucujem Ti nieco ako CLEAR CMOS. A to jest vypnut , odpojit zdroj a vybrat baterku , ziadne ze 10 sec. a spet. Tato doska je extra vyberava na to. Este by si mohol dat vsetko na default. Apropo dole mas take okienko , kde sa vypisuju kody , nehlasi Ti to ziadny , pri ktorom by Ti pipala doska ?
No clear cmos som skusal hned ako mi prisla doska domov ale nepomohlo.

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ut 17. Okt, 2006, 08:02

GgDag napísal:
AjsTi napísal:A jeje fanda Xpress 3200 ;) No tam bude problem mozno v zdroji , ten ATRIX , neni zrejme nijaka vyhra , ale doporucujem Ti nieco ako CLEAR CMOS. A to jest vypnut , odpojit zdroj a vybrat baterku , ziadne ze 10 sec. a spet. Tato doska je extra vyberava na to. Este by si mohol dat vsetko na default. Apropo dole mas take okienko , kde sa vypisuju kody , nehlasi Ti to ziadny , pri ktorom by Ti pipala doska ?
No clear cmos som skusal hned ako mi prisla doska domov ale nepomohlo.
Toz potom je tazke. Mne to pripada na vadny zdroj , ale mozem sa mylit. Na abit fore , je toto dost casta otazka ohladom zdroja. Osobne mam doma Liberty 500w a nemam taky problem. Skus este dat CPU na default. Nezda sa mi , ze by to ten bios riesil spet , i ked zatial sa Ti to za , ze je to ok. Mohol by si spravit screen s uguru s napetim a postnut sem ?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

GgDag
Ban
Ban
Príspevky: 197
Dátum registrácie: Ut 17. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: B.Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GgDag » Ut 17. Okt, 2006, 17:42

No dnes som uz pc nezapol normalne :: s creen postnem neskorsie.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"