problem s grafou na platforme P4

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: TT
Kontaktovať užívateľa:

problem s grafou na platforme P4

Príspevok od užívateľa Gogi » Pi 13. Okt, 2006, 16:35

mam skompletovat funkcny HW na firme, mam problem rozbehnut graficke karty na doskach s P4, mam tu 2x GF5200(jedna je od sparkle a druha?) a ece jednu ATI oznacenu ako R92LE
problem je v tom ze ani na doske ABIT TH7II(snad chipset intel 850) ani na akejsi MSI MS-6758(chipset intel 875) mi nechce nabehnut nic na monitore(prosto si stale blika na oranzovo aj ked som zapol pc a to sa tvari ze korektne funguje), pc nepipa, ta Abitka ma aj displey a ten na chvilu vypisuje C1 a potom prejde na 01, vyznam tychto kodov som nevyguglil
tieto graficke karty vsak pekne funguju na doskach s P3
neviem ci je problem v napeti agp

taze som sa chcel spytat ci niekto nemate neaky napad co s tym moze byt, alebo je to v kompatibilite, nechce sa mi verit ze obe dosky su odpalene(bola aj tretia ABIT SR7.. ale ta viac menej zhorela), aspon tu abitku by rad zachranil(bo rdram-ky to je :o pre mna hi-tech co predbehol svoju dobu ) by som ju rad sprivatizoval, ale hlavne ide o to ze kvoli tomu nemozem otestovat funkcnost inych komponent

vopred dik za kazdu radu
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Pi 13. Okt, 2006, 21:35

C1 je chyba pameti. Kedze mam dosku abit a k nej zoznam kodov. Myslim ze tie chyby najdes aj na webe. Nemalo by tam byt nahodou FF a nie 01 ? Ohladom grafickej, monitor je ok ?
Naposledy upravil/-a AjsTi v Po 16. Okt, 2006, 11:47, upravené celkom 1 krát.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3647
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Pi 13. Okt, 2006, 21:40

a s PCI grafikou ti to ide?

skus vytiahnut RAM, prefukat, dat spet...
alebo zapoj PC bez VGA a ci sa cosik rozpipa...

keby bola chyba vo vga, tak pokial mas PC speaker zapaty, tak by ti to daval najavo
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: TT
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gogi » Po 16. Okt, 2006, 10:38

hmmm, jedna z tych dvoch rdramiek je asi odpalena, bo pc s jej pritomnostou pipa
ale aj tak sa na pc(aj jednej aj druhej doske) len rozbehnu vetraciky a rozsvietia ledky, viac nic, ani pip

pci grafiku to je dobry napad ale nemam ziadnu, monitor pouzivam svoj
mne to vychadza skor na neaku moju chybu bo s P4 nemam skusenosti a to co mi to robi je divne(nic, monitor ani neblikne, ledky svietia ako o zivot, pc speaker potichu)
do tej abit dosky trebalo este aj akesik tretie napajanie
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Po 16. Okt, 2006, 11:50

No vyskusaj iba jeden modul , ak nebude pipat , chyba bude uplne niekde inde. Vyber CPU a pozri sa ci nemas ohnute piny.
Naposledy upravil/-a AjsTi v Po 16. Okt, 2006, 12:10, upravené celkom 1 krát.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » Po 16. Okt, 2006, 11:53

hmm cize obe dosky su s432? ja som teraz zohnal intel d850gd. prehodil som to do druhej bedne a mal som podobny problem, nic nenabehlo, nebootval hoc komp bezal aj disky a mechaniky. pomohlo az resetnutie biosu ale na prvykrat to nezabralo. fungovalo to az na 3-4 pokus. ake tam mas ramky? teoreticky by som ti ich vedel oskusat, ja mam 2*128 kingstony 800mhz. este dotaz, mas tam aj tie zaslepky do volnych slotov? je to ako ramka bez chipov, na stranke som sa docital ze vraj bez toho tu dosku nerobeham, hoc som to neskusal ci to ide aj bez nich, mal som kopec inych problemov
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"