Ako si postavit vlastny napajaci regulovatelny zdroj

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Split
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 393
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Komárno

Ako si postavit vlastny napajaci regulovatelny zdroj

Príspevok od užívateľa Split » St 11. Okt, 2006, 20:41

Scasti uz mam nejake plany ale este mi chyba nejaka schema.Zatial som nasiel iba na pandatrone a na belze.Nenasiel by sa tu niekto skusenejsi ktory by mi navrhol schemu na regulovatelny zdroj?
CPU:Sempron 2600+ 64bit Palermo, RAM:512 MB
Kingston, GPU:ASUS Radeon X550 256 MB RAM, MB: MSI K8N Neo3-F, DVD RW:LG GSA 4167-B, HDD:Hitachi 80GB,Maxtor 10GB Case:Mercury KM87 350W

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » St 11. Okt, 2006, 20:58

Ake parametre by mal asi tak mat?
...lebo inak je to siroky pojem...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Split
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 393
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Komárno

Príspevok od užívateľa Split » Št 12. Okt, 2006, 06:41

takze rozsah napatia by mal byt aspon 0-25V a mal by dodavat prud aspon 1 alebo 2 Ampera.S tym ze by som chce hodit rucickovy voltmeter na zdrojovu kasnu.
CPU:Sempron 2600+ 64bit Palermo, RAM:512 MB
Kingston, GPU:ASUS Radeon X550 256 MB RAM, MB: MSI K8N Neo3-F, DVD RW:LG GSA 4167-B, HDD:Hitachi 80GB,Maxtor 10GB Case:Mercury KM87 350W

Užívateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 908
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: u nás doma v prievidzi

Príspevok od užívateľa BoBo_ » Št 12. Okt, 2006, 13:57

dat dve lm317 paralelne alebo jednu a ku nej vykonovy trandak.... daj si do googlu alldatasheet LM317 a stiahni si datasheet,tam mas vsetko...

Split
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 393
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Komárno

Príspevok od užívateľa Split » Pi 13. Okt, 2006, 10:03

CPU:Sempron 2600+ 64bit Palermo, RAM:512 MB
Kingston, GPU:ASUS Radeon X550 256 MB RAM, MB: MSI K8N Neo3-F, DVD RW:LG GSA 4167-B, HDD:Hitachi 80GB,Maxtor 10GB Case:Mercury KM87 350W

Užívateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 908
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: u nás doma v prievidzi

Príspevok od užívateľa BoBo_ » Pi 13. Okt, 2006, 16:10

nieje to zle ale zbytocne zlozite :D ked na LM317 ti staci odpor apotikauz regulujes...ale ide iba od neako 1,32V do 35V cca .. a je aj L200 a s tym sa da aj prud regulovat :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"