Strana 1 z 1

nezapne sa monitor

Napísané: So 07. Okt, 2006, 17:39
od užívateľa grepii
ide o kamosov komp , ked ho zapnem vsetko sa pozapina akurat ledka na monitore len blika a monitor sa nezapne a ani speaker neni pocut ,ked vytiahnem monitor z grafiky tak pise ze nema signal . Grafiku som skusal davat aj inu , ale nou to nebolo neviete cim by to mohlo byt? zeby zly AGP slot alebo nieco...diky

Napísané: So 07. Okt, 2006, 17:49
od užívateľa Bdurex
Take sa stalo mi grafa nesla a oskusal som druhu ties nic monitor sa nezapimal ani pri jednej ani druhej a pritom aj jedna a j druha bola skusana v druhom kompe a isly obydve...tak som ho nechal odpocinut asi tak 2 hodinky...mozed nechat aj dlhsie a potom bez problemou naskocil vsetko ako ma byt.A ked toto nepomoze tak rozobrat cely comp a poskladat...a ked ani toto napomoze tak asi mas zhorety AGP slot. :(

Napísané: So 07. Okt, 2006, 18:04
od užívateľa Diablo1st
Mne to ribi keD je zle dana ramka. Skus ju dat do ineho slotu a skus vsetko podotlacat, ci vsetko sedi ako ma.
Ak nenabehne skus rozobrat a zlozit.

Napísané: So 07. Okt, 2006, 18:37
od užívateľa The_Devil
Diablo1st napísal:Mne to ribi keD je zle dana ramka. Skus ju dat do ineho slotu a skus vsetko podotlacat, ci vsetko sedi ako ma.
Ak nenabehne skus rozobrat a zlozit.
Presne to bol aj moj problem. Mozem len potvrdit.

Napísané: So 07. Okt, 2006, 21:56
od užívateľa grepii
to Bdurex: ten komp mu to robi uz 1 tyzden len dneska som bol skusit tu grafiku

to Diablo1st: zajtra pojdem skusit k nemu tie ramky

a v CPU to nemoze byt?

Napísané: Ne 08. Okt, 2006, 13:25
od užívateľa Diablo1st
Pochybujem ze v CPU je chyba. KeD som mal CPU v p... tak mi PC zapol na 5 sekund zapipal a hneD sa vypol.
Ale uplne vylucit sa to neda.

Napísané: Ne 08. Okt, 2006, 14:28
od užívateľa siki
A nehral sa chlapec v biose?
Ci do windowsu pc nabehne?

Napísané: Ne 08. Okt, 2006, 15:48
od užívateľa _skrat_
moze byt zle zasunuta nejaka PCI karta, a tiez tou ramkou to moze byt...ak sa nehral v biose

Napísané: Ne 08. Okt, 2006, 17:16
od užívateľa jcdenton12
ako tak pozeram je to dost casty problem
mne sa to stava iba po hw zasahu (vymena chladicov atd'
pomoze to fakt odpojit od prudu na 20min a potom fachci ako ma
normalne sa dostanem do winu ale proste bez obrazu
clear cmos nepomaha

Napísané: Ut 10. Okt, 2006, 19:37
od užívateľa grepii
no kamos do toho asi poriadne treskol lebo ked som pritlacil ramky , ale ked len trochu buchne do kompu tak zas vypne monitor ale poreste to zas ide tak by mu to uz mohlo ist....diki

Napísané: Ut 10. Okt, 2006, 19:43
od užívateľa BoBo_
zaujimave....skus tam nieco vopchat aby ti tie ramky poriadne pritlacilo....mne keD toto robilo som vybral PC z elektriky asi na 5minut a slo to...mne to sice spravilo asi 2 krat za zivot no kamosovi to robi pravidelne,tak kazdy mesiac,teda uz nie lebo si kupil novu zakladnu dosku :roll: