nezapne sa monitor

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
grepii
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 604
Dátum registrácie: So 28. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

nezapne sa monitor

Príspevok od užívateľa grepii » So 07. Okt, 2006, 17:39

ide o kamosov komp , ked ho zapnem vsetko sa pozapina akurat ledka na monitore len blika a monitor sa nezapne a ani speaker neni pocut ,ked vytiahnem monitor z grafiky tak pise ze nema signal . Grafiku som skusal davat aj inu , ale nou to nebolo neviete cim by to mohlo byt? zeby zly AGP slot alebo nieco...diky

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » So 07. Okt, 2006, 17:49

Take sa stalo mi grafa nesla a oskusal som druhu ties nic monitor sa nezapimal ani pri jednej ani druhej a pritom aj jedna a j druha bola skusana v druhom kompe a isly obydve...tak som ho nechal odpocinut asi tak 2 hodinky...mozed nechat aj dlhsie a potom bez problemou naskocil vsetko ako ma byt.A ked toto nepomoze tak rozobrat cely comp a poskladat...a ked ani toto napomoze tak asi mas zhorety AGP slot. :(
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
Diablo1st
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3759
Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: MY

Príspevok od užívateľa Diablo1st » So 07. Okt, 2006, 18:04

Mne to ribi keD je zle dana ramka. Skus ju dat do ineho slotu a skus vsetko podotlacat, ci vsetko sedi ako ma.
Ak nenabehne skus rozobrat a zlozit.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.

Užívateľov profilový obrázok
The_Devil
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 135
Dátum registrácie: St 03. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa The_Devil » So 07. Okt, 2006, 18:37

Diablo1st napísal:Mne to ribi keD je zle dana ramka. Skus ju dat do ineho slotu a skus vsetko podotlacat, ci vsetko sedi ako ma.
Ak nenabehne skus rozobrat a zlozit.
Presne to bol aj moj problem. Mozem len potvrdit.

Užívateľov profilový obrázok
grepii
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 604
Dátum registrácie: So 28. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa grepii » So 07. Okt, 2006, 21:56

to Bdurex: ten komp mu to robi uz 1 tyzden len dneska som bol skusit tu grafiku

to Diablo1st: zajtra pojdem skusit k nemu tie ramky

a v CPU to nemoze byt?

Užívateľov profilový obrázok
Diablo1st
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3759
Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: MY

Príspevok od užívateľa Diablo1st » Ne 08. Okt, 2006, 13:25

Pochybujem ze v CPU je chyba. KeD som mal CPU v p... tak mi PC zapol na 5 sekund zapipal a hneD sa vypol.
Ale uplne vylucit sa to neda.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.

Užívateľov profilový obrázok
siki
Príspevky: 859
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa siki » Ne 08. Okt, 2006, 14:28

A nehral sa chlapec v biose?
Ci do windowsu pc nabehne?
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » Ne 08. Okt, 2006, 15:48

moze byt zle zasunuta nejaka PCI karta, a tiez tou ramkou to moze byt...ak sa nehral v biose
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2611
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jcdenton12 » Ne 08. Okt, 2006, 17:16

ako tak pozeram je to dost casty problem
mne sa to stava iba po hw zasahu (vymena chladicov atd'
pomoze to fakt odpojit od prudu na 20min a potom fachci ako ma
normalne sa dostanem do winu ale proste bez obrazu
clear cmos nepomaha
...

Užívateľov profilový obrázok
grepii
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 604
Dátum registrácie: So 28. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa grepii » Ut 10. Okt, 2006, 19:37

no kamos do toho asi poriadne treskol lebo ked som pritlacil ramky , ale ked len trochu buchne do kompu tak zas vypne monitor ale poreste to zas ide tak by mu to uz mohlo ist....diki

Užívateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 908
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: u nás doma v prievidzi

Príspevok od užívateľa BoBo_ » Ut 10. Okt, 2006, 19:43

zaujimave....skus tam nieco vopchat aby ti tie ramky poriadne pritlacilo....mne keD toto robilo som vybral PC z elektriky asi na 5minut a slo to...mne to sice spravilo asi 2 krat za zivot no kamosovi to robi pravidelne,tak kazdy mesiac,teda uz nie lebo si kupil novu zakladnu dosku :roll:

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"