pocitac nechce nabehnut

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ut 26. Sep, 2006, 21:28

nevies to najst
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ut 26. Sep, 2006, 21:35

Covece ty si aky lenivec :red: No Ujo Gugl pomohol ,stacilo zadat iba co chces.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Ut 26. Sep, 2006, 21:50

To lubo188 : Existuje tlacitko Obrázok, a nemusis posielat 3 prispevky po sebe !!!

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ut 26. Sep, 2006, 21:56

CrakeN napísal:To lubo188 : Existuje tlacitko Obrázok, a nemusis posielat 3 prispevky po sebe !!!
aha, radsej porad co stym kompom
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
skill3r
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1136
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa skill3r » St 27. Sep, 2006, 08:07

tak presne s podobnym problemom sa teraz potykam aj ja.
Pc pri nabiehani zamrza.Hmm reistall win.Pri instalacii zamrza.To uz zacina byt zle.Zacali to pipat.jeden dlhy dva kratke.Ze vraj chyba gr.karty.reset bios.zase to nabehlo ale v polke zase zamrzlo.Kompletne rozoberem a poskladam.Stale ten isty problem.az po posledne zamrznutie od vtedy uz doska ani nepipine ani nenabehne.Dnes by mi mala dojst nova doska tak hadam sa problem vyriesi.Skusal som aj tuto radu vybrat vsetky komponenty.Aj sa stalo ale doska aj tak ani nepipne.Asi je v pazi Cmos.Ak ale je nahodou problem v niecom inom mozte tiez poradit.Budem vdacny

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » St 27. Sep, 2006, 08:18

mne to nerobilo pc islo bez problemov a nemozu to bit nejake vadne pamete
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3647
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » St 27. Sep, 2006, 08:41

vytiahni dosku, zapoj nanu CPU, RAM a VGA nejaku staru PCI a tak vyskusaj funkcnost. CPU, RAM, VGA musi byt overene ze funguje.
Tak zistis ci je to doskou.
vytiahni baterku, cmos nechaj resetovat cca 1min. Vsetko na doske daj ako ked si ju kupil.
moze to robit aj sam pan BIOS. Mne len tak z nicoho nic odisiel a novy cip vyriesil problem.
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
skill3r
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1136
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa skill3r » St 27. Sep, 2006, 09:04

Sak presne taky postup som spravil,pozical som si grafiku na pci.Ale hento je nova doska zo slotom LGA775 a to ma malokto takze nemam ako otestovat cpu.Ale ani s pci grafikou to neslo.V biose som aj nastavil detekovat najprv pci grafiku a potom pci-e ale aj tak obraz nenabiehal.Resetol som bios a od vtedy uz doska nenabiehala vobec.Ziadny zvuk nic.Aj som povytahoval vsetky komponenty podla rady predtim a tiez ziadny zvuk takze na 95% si myslim ze doska.
Jo a k tomu problemu predtym.Neprehrieva sa ti procesor?Pocitam ze Oblivion ho bude pekne vytazovat.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"