pocitac nechce nabehnut

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

pocitac nechce nabehnut

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ut 26. Sep, 2006, 18:58

takze ide pc v podpise, hral som obliviona vsetko v poriadku a zrazu v pravom dolnom rohu kde hra zobrazuje ponuku sa vytracali pismenka, potom zacal vyrazne sekat zvuk, a pc sa vyplo (pred tym mi to uz dva razi robilo ,ale pc nabehlo a vypisalo ,,cinnost systemu bola obnovena...,,ahral som dalej)noteraz pc nejde zapnut vlastne ide, ledky na doske svietia (1 pri pametiach a 1 v lavo dole+4cervene vlavo dole) tiez idu aj ventilatory a svietia aj pamete len monitor nechce naskocit grafika a pamete su odskusane neviete co by to mohlo bit
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ut 26. Sep, 2006, 19:01

Clear CMOS ? Dat vsetko na default , pripadne rozobrat a cele poskladat ? Skusal si to , alebo co vsetko si skusal ?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ut 26. Sep, 2006, 19:03

clear cmos 10x vyberal som pamete dal som jednu potom som ju dal do druheho slotu ale tie 4b cervene stale svietia aj ked som vybral grafu stale rovnako
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ut 26. Sep, 2006, 19:05

Predpokladam , ze ta doska ma manual a je tam vysvetlene ,ohladom tych lediek ? Nemammanual a este sa mi neste zacat guglit , takze debata skor o dohadoch.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ut 26. Sep, 2006, 19:06

idem pozret ja na nete lebo neviem kde ju mam
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Inso
Ban
Ban
Príspevky: 367
Dátum registrácie: St 03. Aug, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa Inso » Ut 26. Sep, 2006, 19:18

nechce detekovat grafiku:) tazke tak ....aspom si myslim

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ut 26. Sep, 2006, 19:19

neviem grafa v druhom kompe ide bez problemov
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Inso
Ban
Ban
Príspevky: 367
Dátum registrácie: St 03. Aug, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa Inso » Ut 26. Sep, 2006, 19:20

tak cpu lebo 2 led su ram a 1 led start up

vytiahni cpu a daj naspat

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ut 26. Sep, 2006, 19:26

odskusane a nic
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ut 26. Sep, 2006, 19:35

tu su ledky
Obrázok
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ut 26. Sep, 2006, 19:40

Mas moznost odskusat iny monitor ,pripadne to prepojit na Tv , pripadne ci to nejako pipa ?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ut 26. Sep, 2006, 19:48

podla mna to monitor nebude lebo nepocut hardisk ale idem skusit (pri monitore mam subwofer a obcas trase monitor dufam ze...)
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ut 26. Sep, 2006, 19:52

monitor som tera skusal funguje
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ut 26. Sep, 2006, 20:28

chcel by som sa spytat ci mozem dosku bez vsetkych komponentov vyskusat iba cisto zo zdrojom ci sa zapne a co sa bude diat
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ut 26. Sep, 2006, 20:52

lubo188 napísal:chcel by som sa spytat ci mozem dosku bez vsetkych komponentov vyskusat iba cisto zo zdrojom ci sa zapne a co sa bude diat
Mala by pipat , kedze nebude mat ani cpu ani grafiku ani ram. Ono to pipanie kazde nieco znamena a dokonca su tie kody popisane na nete.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"