Rozdiel medzi 667Mhz a 800Mhz RAMkou

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 147
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Rozdiel medzi 667Mhz a 800Mhz RAMkou

Príspevok od užívateľa lolo_man » So 23. Sep, 2006, 17:14

pocujte je moc velky rozdiel medzi 667Mhz a 800Mhz RAMkou??? alebo je to skor k nepovsimnutiu???
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 23. Sep, 2006, 17:33

keD pretaktujes tak je medzi 800MHz a 667MHz RAMkou velky rozdiel

ak nepretaktujes - tak mensi
s pozdravom, crux.

Dominik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 639
Dátum registrácie: So 13. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Dominik » So 23. Sep, 2006, 17:50

Mam pocit ze je stale lepsie bezat na nizsich frekvenciach a nizsim casovanim ako opacne.

Takze 533mhz CL3 bude asi lepsie ako 800mhz CL5.

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa djkakadu » So 23. Sep, 2006, 17:58

Radsej 533 na dobrom casovani ako 800 na zlom, ale rozdiel malinky hlavne keD netaktujes.
djk@k@du ! oNLy All

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » So 23. Sep, 2006, 17:59

no neviem neviem... vykonnejsie by malo byt viac Mhz ako casovanie... samozrejme zalezi kolko Mhz a kolko CL

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 147
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » So 23. Sep, 2006, 18:24

no taktovat netaktujem . . . cize tam rozdiel neni ???no rozdiel je ale neni velky hej???
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » So 23. Sep, 2006, 18:26

Ono tie MHz daco robia ale to uz je na tebe ...ale inak to iste skoro.A rozdiel je v cene.
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Dominik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 639
Dátum registrácie: So 13. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Dominik » So 23. Sep, 2006, 18:31

Vsetky sucasne Intel procesory potrebuju 533mhz pamate. Okrem X6800 a novych Xeonov - tie 667.

u AMD neviem ...

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » So 23. Sep, 2006, 18:44

Dominik napísal:Vsetky sucasne Intel procesory potrebuju 533mhz pamate. Okrem X6800 a novych Xeonov - tie 667.

u AMD neviem ...
co? nejak som tomu nepochopil...

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa djkakadu » So 23. Sep, 2006, 18:53

VeD vsetky podporuju 533,667,800 a necertifikovane 1033.
djk@k@du ! oNLy All

Dominik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 639
Dátum registrácie: So 13. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Dominik » So 23. Sep, 2006, 18:55

Procesor nic nepodporuje, podporovat to moze maximalne northbridge (cipset)... Intely nemaju pamatovy radic v jadre takze pamate podporovat nemozu.

Pri 1:1 synchronizacii ako som napisal - vsetko pod X6800 a Xeon potrebuje 533mhz DDR2.

Užívateľov profilový obrázok
Panoramix0903
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 974
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Pezinok
Kontaktovať užívateľa:

RE

Príspevok od užívateľa Panoramix0903 » So 30. Sep, 2006, 18:13

djkakadu napísal:VeD vsetky podporuju 533,667,800 a necertifikovane 1033.
1033 neexistuje :D

1066 je spravne ( 266.66 x 4 )
PSU: Enermax Liberty 500W | MB: ASUS-P5K SE/EPU | CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 | RAM: Qimonda 64T128020HU3SB 4x1GB DDR2
HDD: Western Digital RE4 5003ABYX | DVD±RW: Samsung SH­­−S183L S-ATA I | SOUND: Creative Sound Blaster Audigy 2 VE
VGA: Sapphire ATI Radeon HD5670 PCI-E | LCD: EIZO FlexScan S1931-NSA-BK | [ CASE: Lian-Li PC-7B Plus II
COOLERS: Thermalright XP-90C | FANS: 1x Enermax Cluster 92mm + 1x Noctua NF-R8 + 3x NF-S12

Užívateľov profilový obrázok
Blade_
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 78
Dátum registrácie: Po 12. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Trnava

Príspevok od užívateľa Blade_ » Po 09. Okt, 2006, 12:23

Rozdiel je presne 133 MHz. :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"