PS2 mouse nefunguje

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Vigor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 284
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

PS2 mouse nefunguje

Príspevok od užívateľa Vigor » St 20. Sep, 2006, 20:10

...skusal som kupit viacero mysi s koncovkou PS2 ale ani jedna nesla ako keby ani zapojena nebola...
...pricom stara mys tusim na COM porte funguje...

...neviete ako sa da zistit ci je v biose zakazany PS2 port alebo neviete poradit cim to moze byt ze PS2 mysi mi nejdu ? vdaka

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » St 20. Sep, 2006, 20:12

mislim ze som v biose nevisel polosku ktora by zakazovala PS2 ,a KS2 klavesnica ti ide?

T. :wink:
Naposledy upravil/-a Toman v St 20. Sep, 2006, 20:27, upravené celkom 1 krát.
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Re: PS2 mouse nefunguje

Príspevok od užívateľa AjsTi » St 20. Sep, 2006, 20:24

Vigor napísal:...skusal som kupit viacero mysi s koncovkou PS2 ale ani jedna nesla ako keby ani zapojena nebola...
...pricom stara mys tusim na COM porte funguje...

...neviete ako sa da zistit ci je v biose zakazany PS2 port alebo neviete poradit cim to moze byt ze PS2 mysi mi nejdu ? vdaka
Nemas odpaleny PS2 port na mys ?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Re: PS2 mouse nefunguje

Príspevok od užívateľa Bdurex » St 20. Sep, 2006, 20:32

AjsTi napísal:
Vigor napísal:...skusal som kupit viacero mysi s koncovkou PS2 ale ani jedna nesla ako keby ani zapojena nebola...
...pricom stara mys tusim na COM porte funguje...

...neviete ako sa da zistit ci je v biose zakazany PS2 port alebo neviete poradit cim to moze byt ze PS2 mysi mi nejdu ? vdaka
Nemas odpaleny PS2 port na mys ?
Dost mozne ze opaleny port...ale moze byt aj ze v biose nastavene ze na usb a klavesnica a mozno s tam sa prestavi aj mys skus v biose prepnut ci pojde.
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Vigor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 284
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Vigor » St 20. Sep, 2006, 20:35

Toman napísal:mislim ze som v biose nevisel polosku ktora by zakazovala PS2 ,a KS2 klavesnica ti ide?

T. :wink:
jj ani ja som tam nic take nenasiel co by zakazovalo PS2, tak len preistotu som sa pytal...
... jj PS2 klavesnica ide...
AjsTi napísal: Nemas odpaleny PS2 port na mys ?
Ako to zistim?

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » St 20. Sep, 2006, 22:31

AjsTi napísal: Nemas odpaleny PS2 port na mys ?
Ako to zistim?[/quote]

Ak Ti nejde ziadna PS2 mys , tak potom je ten port v haji. Mala otazka , nevytahoval si mys za "jazdy" ?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 908
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: u nás doma v prievidzi

Príspevok od užívateľa BoBo_ » St 20. Sep, 2006, 23:17

keby aj vytiahol,to nemoze byt tym,tam sa koli tomu nema co poondat....urcite je odpaleny a taky detail,myska ti "svieti" ??

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » St 20. Sep, 2006, 23:25

BoBo_ napísal:keby aj vytiahol,to nemoze byt tym,tam sa koli tomu nema co poondat....urcite je odpaleny a taky detail,myska ti "svieti" ??
Este vela musis okolo IT sa krutit. Si parkrat skus PS2 vytiahnut a ked si odpalis port na doske , snad budes rozpravat inac.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
Deerro
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 127
Dátum registrácie: St 02. Aug, 2006, 02:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Deerro » Št 21. Sep, 2006, 10:15

fiha no otom som este nepocul, ze za jazdy pri odpajani od portov ps2 sa moze tento port odpalit...sice teraz nedavno mi znamy hovoril ze sa mu nejako za jazdy podarilo odpojit mys z PS/2 a ze teraz mu uz nejde...tak mozno na tom nieco bude ... btw, kup mys na usb a mas pokoj-ale musis nastavit podporu mysi na usb porte v biose ...

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Št 21. Sep, 2006, 10:18

lukc14sh napísal:.....ale musis nastavit podporu mysi na usb porte v biose ...
to si ako mislel????

T. :wink:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
Deerro
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 127
Dátum registrácie: St 02. Aug, 2006, 02:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Deerro » Št 21. Sep, 2006, 10:27

USB Mouse Support ... ON/OFF ... Gigabyte P965-DS4 ... :D takto

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Št 21. Sep, 2006, 10:42

Skor tak , ze niektore biosy maju u USB - BIOS/SETUP.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Vigor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 284
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Vigor » So 23. Sep, 2006, 10:16

...ked tu PS2 mys dam do portu, tak ona svieti, len vobec nereaguje ako keby tam ani nebola... (a tak isto aj ostatne PS2 mysi)

Užívateľov profilový obrázok
The_Devil
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 135
Dátum registrácie: St 03. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa The_Devil » So 23. Sep, 2006, 20:22

Mozno ti len nedolieha kontakt. Ja som mal podobny problem, treba nejak nastelovat konektor.

Vigor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 284
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Vigor » Ne 24. Sep, 2006, 23:05

The_Devil napísal:Mozno ti len nedolieha kontakt. Ja som mal podobny problem, treba nejak nastelovat konektor.
lenze mne to robi problem pri vsetkych ps optickych mysiach co som zatial skusal

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"