Strana 1 z 1

bude stacit zdroj?

Napísané: Ut 19. Sep, 2006, 21:20
od užívateľa Red-Hawko
nazdar kamos si ide kupovat pc
c2d e6300
nvidia 7800gs
2gb ram hdd sata2
dwd napalovacka

otazka 1 ) aky zdroj je na tuto zostavu podla vas vhodny

otazka 2) ma vybratu skrinkuza v ktorej je 350W zdroj, a ten zdroj na to chce aj pouzit
co vy na to? Spusti sa to vobec pc, o kolko moze byt obmedzena graficka karta / bude obmedzena?

Re: bude stacit zdroj?

Napísané: Ut 19. Sep, 2006, 21:24
od užívateľa AjsTi
Red-Hawko napísal:nazdar kamos si ide kupovat pc
c2d e6300
nvidia 7800gs
2gb ram hdd sata2
dwd napalovacka

otazka 1 ) aky zdroj je na tuto zostavu podla vas vhodny

otazka 2) ma vybratu skrinkuza v ktorej je 350W zdroj, a ten zdroj na to chce aj pouzit
co vy na to? Spusti sa to vobec pc, o kolko moze byt obmedzena graficka karta / bude obmedzena?
Case nic moc a zdroj , bude rad ak to nezhori pri starte. Osobne na take komponenty by som pouzil nieco lepsie a vykonejsie. Ten zdroj ma radovo 250w vykon a o Amperoch ani nehovorim.

Napísané: Ut 19. Sep, 2006, 21:26
od užívateľa djkakadu
Radsej neriskuj kup tam znaskovy 400W a je po probleme.

Napísané: Ut 19. Sep, 2006, 21:35
od užívateľa BoBo_
ono,to co je vnutri (ta skatula s drocikmi) to je tam len namiesto vypchavky,to sa vyhadzuje spolu s baliacim materialom :lol:
na tu zostavu by som si ja osobne kupil aspon 500w znackovy zdroj,keD uz ma tolko prachov tak ma asi aj na zdroj,tak naco ryskovat :wink: a treba pozerat hlavne na I na jednotlivych vetvach...

Napísané: Ut 19. Sep, 2006, 21:38
od užívateľa MengelE
450-500 zdroj znackovy a ma pred problemmi vystarane

Napísané: Ut 19. Sep, 2006, 22:34
od užívateľa thimy
Na tu zostavu kludne postaci 400W znackovy zdroj Enermax/SeaSonic aj s rezervov pre pretaktovanie. Ten 350W zdroj co bude ku skrini to pravdepodobne utiahne tiez, ale kvalita tych zdrojov je zla, alebo vyslovene nevyhovujuca. Zvyknu aj odist a zobrat si zo sebov zopar komponentov :) . Su vhodne akurat do kanclov, kde su minimalne zatazovane a tak to obcas aj ustoja :wink:

Odporucal by som LC Power Green LC6550GP v2.0


http://www.tichepc.sk/product.php?it_id ... &sc_id=166

alebo ak mas prachy tak vysie spominane kvalitne 400-vky

Napísané: Ut 19. Sep, 2006, 22:39
od užívateľa SurrendeR
thimy napísal:Na tu zostavu kludne postaci 400W znackovy zdroj Enermax/SeaSonic aj s rezervov pre pretaktovanie. Ten 350W zdroj co bude ku skrini to pravdepodobne utiahne tiez, ale kvalita tych zdrojov je zla, alebo vyslovene nevyhovujuca. Zvyknu aj odist a zobrat si zo sebov zopar komponentov :) . Su vhodne akurat do kanclov, kde su minimalne zatazovane a tak to obcas aj ustoja :wink:

Odporucal by som LC Power Green LC6550GP v2.0


http://www.tichepc.sk/product.php?it_id ... &sc_id=166

alebo ak mas prachy tak vysie spominane kvalitne 400-vky

mozem len potvrdit... ten zdroj by som aj ja odporucal.. 350W by som tam nedaval ani omylom.. ten to neutiahne...
Takze ak by si chcel poradit aky zdroj, tak to uz bude do nakupnej poradne :P

proste odporucanie: 350W zdroj z Case je nevhodny na zostavu tebou pisanu...

Napísané: St 20. Sep, 2006, 19:39
od užívateľa Bdurex
Ja by som tam dal pre istotu aspon 450W Enermax alebo neaky iny znackovy to je uz na tvojom kamaratovy. :)

Napísané: St 20. Sep, 2006, 21:40
od užívateľa Red-Hawko
no ide z extremu do extremu
nakoniec kupuje enermax liberty 500W :lol:
ok, dikes za pomoc pri jeho presviedcani,
majte sa

Napísané: St 20. Sep, 2006, 21:42
od užívateľa CrakeN
Bdurex napísal:Ja by som tam dal pre istotu aspon 450W Enermax alebo neaky iny znackovy to je uz na tvojom kamaratovy. :)
si sa trosku sekol s tym enermaxom ... su 420W, 460W, 480W, alebo liberty 400W a 500W :wink:

Napísané: Št 21. Sep, 2006, 10:11
od užívateľa Deerro
ja som kupoval teraz Thermaltake Matrix a Enermax Liberty 500W ... namohol som tam ten zdroj ani za tu p*cu dostat, tak som musel normalne odmontovat listu, dat tam zdroj, naspat listu a zdroj aj tak nieje rovno ... dokonca ta skrinka ma len tri otvoriky na sroby...tak som zvedavy ako to pojde...tym chcem len povedat ze nie vsetko drahe je vzdy aj to prave orechove ... skrina podla mna vyzera v poho, len treba dokupit nejake vetraky a vymenit zdroj ...

Napísané: Št 21. Sep, 2006, 20:04
od užívateľa Red-Hawko
jj, kamosovi to v ageme povedali ze ten zdroj je daky vaczi tak bere aj inu skrinu