bude stacit zdroj?

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Red-Hawko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Po 06. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Blava
Kontaktovať užívateľa:

bude stacit zdroj?

Príspevok od užívateľa Red-Hawko » Ut 19. Sep, 2006, 21:20

nazdar kamos si ide kupovat pc
c2d e6300
nvidia 7800gs
2gb ram hdd sata2
dwd napalovacka

otazka 1 ) aky zdroj je na tuto zostavu podla vas vhodny

otazka 2) ma vybratu skrinkuza v ktorej je 350W zdroj, a ten zdroj na to chce aj pouzit
co vy na to? Spusti sa to vobec pc, o kolko moze byt obmedzena graficka karta / bude obmedzena?
Keï neh¾adáš, nájdeš !!!!
!!
MB:MSI K8N Neo4 F. CPU:Amd Athlon 3200+ @3530+ (2220Mhz). RAM:Apacer, 512MB DDRAM, 400Mhz. VGA:MSI ATI Radeon X700Pro 256MB PCI-E, 425/432MHz. HDD:MAXTOR DiaMax PLUS, 120 GB, 8MB cache. ROM:CD-RW LiteOn, DVD-R Atapi. Zdroj:420W. Monitor:Philips 170S4, 17". Soft:Win XP +SP2, Nod32, Zone Alarm firewall. Net:Chello easy 512/128

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Re: bude stacit zdroj?

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ut 19. Sep, 2006, 21:24

Red-Hawko napísal:nazdar kamos si ide kupovat pc
c2d e6300
nvidia 7800gs
2gb ram hdd sata2
dwd napalovacka

otazka 1 ) aky zdroj je na tuto zostavu podla vas vhodny

otazka 2) ma vybratu skrinkuza v ktorej je 350W zdroj, a ten zdroj na to chce aj pouzit
co vy na to? Spusti sa to vobec pc, o kolko moze byt obmedzena graficka karta / bude obmedzena?
Case nic moc a zdroj , bude rad ak to nezhori pri starte. Osobne na take komponenty by som pouzil nieco lepsie a vykonejsie. Ten zdroj ma radovo 250w vykon a o Amperoch ani nehovorim.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa djkakadu » Ut 19. Sep, 2006, 21:26

Radsej neriskuj kup tam znaskovy 400W a je po probleme.
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 908
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: u nás doma v prievidzi

Príspevok od užívateľa BoBo_ » Ut 19. Sep, 2006, 21:35

ono,to co je vnutri (ta skatula s drocikmi) to je tam len namiesto vypchavky,to sa vyhadzuje spolu s baliacim materialom :lol:
na tu zostavu by som si ja osobne kupil aspon 500w znackovy zdroj,keD uz ma tolko prachov tak ma asi aj na zdroj,tak naco ryskovat :wink: a treba pozerat hlavne na I na jednotlivych vetvach...

Užívateľov profilový obrázok
MengelE
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 505
Dátum registrácie: Ut 21. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Kalna/nad Hronom 93532
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MengelE » Ut 19. Sep, 2006, 21:38

450-500 zdroj znackovy a ma pred problemmi vystarane
Nikdy neni tak zle aby nemohlo byt horsie

Užívateľov profilový obrázok
thimy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1383
Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: BA / ZM / Brno [27]
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa thimy » Ut 19. Sep, 2006, 22:34

Na tu zostavu kludne postaci 400W znackovy zdroj Enermax/SeaSonic aj s rezervov pre pretaktovanie. Ten 350W zdroj co bude ku skrini to pravdepodobne utiahne tiez, ale kvalita tych zdrojov je zla, alebo vyslovene nevyhovujuca. Zvyknu aj odist a zobrat si zo sebov zopar komponentov :) . Su vhodne akurat do kanclov, kde su minimalne zatazovane a tak to obcas aj ustoja :wink:

Odporucal by som LC Power Green LC6550GP v2.0


http://www.tichepc.sk/product.php?it_id ... &sc_id=166

alebo ak mas prachy tak vysie spominane kvalitne 400-vky
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ut 19. Sep, 2006, 22:39

thimy napísal:Na tu zostavu kludne postaci 400W znackovy zdroj Enermax/SeaSonic aj s rezervov pre pretaktovanie. Ten 350W zdroj co bude ku skrini to pravdepodobne utiahne tiez, ale kvalita tych zdrojov je zla, alebo vyslovene nevyhovujuca. Zvyknu aj odist a zobrat si zo sebov zopar komponentov :) . Su vhodne akurat do kanclov, kde su minimalne zatazovane a tak to obcas aj ustoja :wink:

Odporucal by som LC Power Green LC6550GP v2.0


http://www.tichepc.sk/product.php?it_id ... &sc_id=166

alebo ak mas prachy tak vysie spominane kvalitne 400-vky

mozem len potvrdit... ten zdroj by som aj ja odporucal.. 350W by som tam nedaval ani omylom.. ten to neutiahne...
Takze ak by si chcel poradit aky zdroj, tak to uz bude do nakupnej poradne :P

proste odporucanie: 350W zdroj z Case je nevhodny na zostavu tebou pisanu...
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » St 20. Sep, 2006, 19:39

Ja by som tam dal pre istotu aspon 450W Enermax alebo neaky iny znackovy to je uz na tvojom kamaratovy. :)
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
Red-Hawko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Po 06. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Blava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Red-Hawko » St 20. Sep, 2006, 21:40

no ide z extremu do extremu
nakoniec kupuje enermax liberty 500W :lol:
ok, dikes za pomoc pri jeho presviedcani,
majte sa
Keï neh¾adáš, nájdeš !!!!
!!
MB:MSI K8N Neo4 F. CPU:Amd Athlon 3200+ @3530+ (2220Mhz). RAM:Apacer, 512MB DDRAM, 400Mhz. VGA:MSI ATI Radeon X700Pro 256MB PCI-E, 425/432MHz. HDD:MAXTOR DiaMax PLUS, 120 GB, 8MB cache. ROM:CD-RW LiteOn, DVD-R Atapi. Zdroj:420W. Monitor:Philips 170S4, 17". Soft:Win XP +SP2, Nod32, Zone Alarm firewall. Net:Chello easy 512/128

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » St 20. Sep, 2006, 21:42

Bdurex napísal:Ja by som tam dal pre istotu aspon 450W Enermax alebo neaky iny znackovy to je uz na tvojom kamaratovy. :)
si sa trosku sekol s tym enermaxom ... su 420W, 460W, 480W, alebo liberty 400W a 500W :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Deerro
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 127
Dátum registrácie: St 02. Aug, 2006, 02:00
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Deerro » Št 21. Sep, 2006, 10:11

ja som kupoval teraz Thermaltake Matrix a Enermax Liberty 500W ... namohol som tam ten zdroj ani za tu p*cu dostat, tak som musel normalne odmontovat listu, dat tam zdroj, naspat listu a zdroj aj tak nieje rovno ... dokonca ta skrinka ma len tri otvoriky na sroby...tak som zvedavy ako to pojde...tym chcem len povedat ze nie vsetko drahe je vzdy aj to prave orechove ... skrina podla mna vyzera v poho, len treba dokupit nejake vetraky a vymenit zdroj ...

Užívateľov profilový obrázok
Red-Hawko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Po 06. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Blava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Red-Hawko » Št 21. Sep, 2006, 20:04

jj, kamosovi to v ageme povedali ze ten zdroj je daky vaczi tak bere aj inu skrinu
Keï neh¾adáš, nájdeš !!!!
!!
MB:MSI K8N Neo4 F. CPU:Amd Athlon 3200+ @3530+ (2220Mhz). RAM:Apacer, 512MB DDRAM, 400Mhz. VGA:MSI ATI Radeon X700Pro 256MB PCI-E, 425/432MHz. HDD:MAXTOR DiaMax PLUS, 120 GB, 8MB cache. ROM:CD-RW LiteOn, DVD-R Atapi. Zdroj:420W. Monitor:Philips 170S4, 17". Soft:Win XP +SP2, Nod32, Zone Alarm firewall. Net:Chello easy 512/128

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"