memtest

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Katka
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: St 10. Máj, 2006, 02:00

memtest

Príspevok od užívateľa Katka » Pi 15. Sep, 2006, 11:51

no mam otazku! robila som si memtest a naslo mi tam vela chyb hlavne v teste 5 a neviem co stym teraz robit! existuje nejaky program ktory mi to opravi alebo stym musim ist niekde do opravy? fakt neviem co teraz robit!

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Pi 15. Sep, 2006, 12:46

Ehm rozpisat zostavu by sa zislo ;)
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Pi 15. Sep, 2006, 13:00

jj , a hlavne ake su pamete
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
Katka
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: St 10. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Katka » Pi 15. Sep, 2006, 13:16

tak mi este povedzte ze jak to mam zistit lebo ja som v tomto smere trosku tupa!

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Pi 15. Sep, 2006, 13:19

na fakture od pc mas vsetko napisane aspon by to tam malo bit
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 908
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: u nás doma v prievidzi

Príspevok od užívateľa BoBo_ » Pi 15. Sep, 2006, 13:21

vitaj katka :bye: ...konecne je tu aj opacne pohlavie...
stiahni si napr. program everest...napis do googla download everest...potom odpis typ dosky a RAM,mozno tej doske tie ram nechutia :roll: ale na druhej strane ak ti PC nemrzne a v poho slape tak by som si nad tym moc hlavu nelamal

Užívateľov profilový obrázok
Katka
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: St 10. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Katka » Pi 15. Sep, 2006, 13:46

Operacny system Microsoft Windows XP Home Edition
Servisny balik OS Service Pack 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

Zakladna doska
Typ procesora Intel Pentium 4, 2400 MHz (12 x 200)
Nazov zakladnej dosky Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM)
cipova sada zakl.dosky Intel Springdale i865PE
System.pamat 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Typ BIOS-u AMI (02/13/05)

Zobrazenie
Graficka karta RADEON 9550 Secondary (256 MB)
Graficka karta RADEON 9550 (256 MB)
3D-akcelerator ATI Radeon 9550 (RV350)
Monitor Monitor Plug and Play [NoDB] (1527360)

Multimedia
Zvukova karta Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]

Nosice dat
Radic IDE Intel(R) 82801EB Ultra ATA Storage Controllers
Radic SCSI/RAID Intel(R) 82801ER SATA RAID Controller
Disket.jednotka Disketova jednotka
Diskova jednotka ST3120023AS (120 GB, 7200 RPM, SATA)
Opticka jednotka _NEC DVD_RW ND-3540A (DVD+R9:8x, DVD-R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW)
Stav pevnych diskov SMART OK

Vstupne zariadenia
Klavesnica Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
Mys Mys Microsoft pro port PS/2

Siet
Sietovy adapter Intel(R) PRO/1000 CT Network Connection
Sietovy adapter WAN (PPP/SLIP) Interface (87.197.194.50)


moze byt ci este nieco potrebujete?

Užívateľov profilový obrázok
Katka
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: St 10. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Katka » Pi 15. Sep, 2006, 13:58

robi mi to uz od zaciatku! pdkedy mam comp! uz sme ho asi 5krat vratili nech sa na to pozru a oni nic nenasli! vravia ze je v pohode a ze im isiel 4 dni v kuse no mne to stale robi!

DIMM1 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz)
DIMM2 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-4-4-8 @ 200 MHz)
DIMM3 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz)
DIMM4 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-4-4-8 @ 200 MHz)
Naposledy upravil/-a Katka v Pi 15. Sep, 2006, 14:09, upravené celkom 2 krát.

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Pi 15. Sep, 2006, 14:02

mno, skus si od niekoho zohnat ine (funkcne) ramky a vymen ich..
Dalej, ak sa trochu vyznas v biose, tak nastav vsetko na AUTO. Moze to byt aj nizkym casovanim.
Odkedy badas ten problem s BSOD (blue screen) ? Moze to byt aj doskou. VGA to nebude, CPU by to nemal byt. A kedze ti to obcas robi Duping physical memory to disk, tak to bude bud kompatibilita, prach, alebo zle nastavenia, a takosto ovladace na chipset...

zalezi od kedy to robi...

BTW: ak chces nieco dopisat, exsistuje aj tlacitko "Edit/Uprav"
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Pi 15. Sep, 2006, 14:05

a co tak presnu ztnacku pameti
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Pi 15. Sep, 2006, 15:33

Robi ti to asi to mnozstvo modulov co tam mas. Obsadit vsetky 4 sloty nie je moc vhodne, nakolko kazdy modul je niecim iny. KeD ich je vela nekompatibilita narasta. Dobre by bolo pouzit napr. 512Mb moduly a tie 256-tky zrusit.
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » So 16. Sep, 2006, 01:38

tak tak...

mozes este skusit nastavit v biose rovnake casovania (nastavit podla horsich) = 2.5-4-4-8 @ 200 MHz alebo ak sa da, tak 333MHz.Vtedy by sa nemal vyskytovat problem so vsetkymi 4 portami...
BTW: mozes skusit dat 2 ram prec. Tak aby tam zostali len rovnake 2
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2611
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jcdenton12 » So 16. Sep, 2006, 10:34

myslis memtest86+???
test 5 block moves???
tam to hadze chyby aj mne ale iba ak zo zakladu
2.5-4-4-8 2T 400MHz pri 2.6V dam na
2-3-2-6 1T 402MHz pri stale 2.6V 8)
ak dam 2-3-3-6 1T pri 402MHZ pri 2.6V tak 0 error
odpoved
ako bolo povedane skus ine pamate
skus iba 2 pamate
otestuj ich samostatne
skus poprehadzovat v slotoch
skus im trosku zhorsit casovanie
skus trosku pridat voltaze
netaktovala si nahodou?? :lol: :D :?:
...

Užívateľov profilový obrázok
Katka
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: St 10. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa Katka » So 16. Sep, 2006, 10:55

jcdenton12 napísal:myslis memtest86+???
test 5 block moves???
tam to hadze chyby aj mne ale iba ak zo zakladu
2.5-4-4-8 2T 400MHz pri 2.6V dam na
2-3-2-6 1T 402MHz pri stale 2.6V 8)
ak dam 2-3-3-6 1T pri 402MHZ pri 2.6V tak 0 error
odpoved
ako bolo povedane skus ine pamate
skus iba 2 pamate
otestuj ich samostatne
skus poprehadzovat v slotoch
skus im trosku zhorsit casovanie
skus trosku pridat voltaze
netaktovala si nahodou?? :lol: :D :?:
ne cosi ja sa vtakych veciach nevyznam! budem to musiet dat niekomu upravit. vdaka za rady pomohli ste mi :)

Užívateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2611
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jcdenton12 » So 16. Sep, 2006, 11:53

este by som sa pozrel ci sa napriklad neprehrieva chipset
ale myslim ze trosku prikrmit pamatiam kratkodobo na 2.8 by to malo vyriesit
potom sa zahoria a pojdu s nizsim napatiam abo na default
...

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"