blbne mi PC

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Pi 15. Sep, 2006, 21:07

Mno co skusit priamo na stranke Nvidia. Odobrat ich mozes standartne , cez ovladaci panel , pridat-ubrat programy. Pripadne mozes pouzit este Drive Cleaner . A po reinstale navrhujem este resinstalnut DirectX .
Edit: Doporucujem zacat studovat nieco taketo , pripadne zavolat si skusenejsieho uzivatela pc , kto Ti stym poradi.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 147
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » Pi 15. Sep, 2006, 21:19

no pred asik 2omi minutami dalsia modra obrazovka ale tento raz tam bolo.
***STOP: 0x0000008E(0x000001D,0x8054A3D4,0x805502E0,0x00000000)
suvisi aj toto s ovladacmi????
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » Pi 15. Sep, 2006, 21:37

Vacsinou ked mi taketo hlasky hadzalo tak mi odchadzal win... Ked uz nic nepomoze tak len reinstall... Ale ked si vsetko zalohujes nemala by to byt strata... Ale toto je uz iba ako posledne vychodisko lebo ma uz nic ine nenapada...

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 147
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » Pi 15. Sep, 2006, 21:39

no reinstal windowsu tazko pomoze . . . bo ani ked na nom nebolo skoro nic tak hadzalo modre obrazovky . . .
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » Pi 15. Sep, 2006, 21:53

Tak sry toto na zaciatku nebolo. Hmmmm som uz fakt prazdny... :?

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 147
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » Po 18. Sep, 2006, 17:53

takze uz to mam vyriesene. . . trebalo len flashnut BIOS lebo ten stary co tam bol nepoznal dobre moju grafiku . .cize uz to ide ako ma :D
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"