blbne mi PC

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 147
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

blbne mi PC

Príspevok od užívateľa lolo_man » Št 14. Sep, 2006, 17:18

cawte pocujte mam velky problem . . . konecne mi dosiel ten PC co mam v podpise ale nehorazne blbne . .. vyhdzadzuje casto modru obrazovku s chybou . . vzdy s inou . .. a ked hram World of Warcraft a NFS MW tak mi znicoho nic vypne hru bez toho aby nieco vypisalo . . proste ma slahne do windowsu . .
myslim ze problem moze byt v tom ze HDD ma 51 stupnov ale jestli to tak neni v com by to este mohlo byt?? skuste mi plz poradit . . . diki vsetkych odpovediam . . .
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Št 14. Sep, 2006, 18:06

Ak sa nemylim , uz to rozoberas raz niekde. Tam Ti bolo napisane aby si ofukoval hdd nejakym fanom , tak netusim , preco zakladas znova thread o tom istom ?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 147
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » Št 14. Sep, 2006, 19:56

kamo to neni to iste . . . toto je omnoho rozsirnejsie rozpisane a netyka sa to len HDD . ..
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Št 14. Sep, 2006, 20:38

Tak kamos mal tento isty prolem len ze mu modra obrazovka neviskakovala.Ked hral NFS Undergroun 2 po asi dvoch hodinach mu vyplo do win tak ako tebe.Jemu pomohlo reinstall win.
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 147
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » Št 14. Sep, 2006, 22:38

no jak som tam dal odsavanie vzduchu HDD ma len 46 stupnov a uz blbne len ten WoW setko ostane ide . .. tak skusim reinstal WoW a uvidim . . .
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Št 14. Sep, 2006, 23:12

ja by som to tipoval na toto:
1. vysoka teplota
2. nekompatibilita ovladacov

riesenie:
1. intake a outtake vetraky
2. najnovsie ovladace na vsetky komponenty....

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 147
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » Pi 15. Sep, 2006, 09:58

no na grafiku som uz slahol najnovsie a este co by som mal zaktualizovat???
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Pi 15. Sep, 2006, 10:36

dosku, teda ovladace cipsetu....pripadne upgradnut bios, ale neverim, ze by prave on za to mohol...

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » Pi 15. Sep, 2006, 13:33

Susal si update cely win ? Mne to vyriesilo kopu problemov...

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 147
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » Pi 15. Sep, 2006, 17:22

update windowsu nepomoze urcite . . . ale aj tak diki . . .
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 147
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » Pi 15. Sep, 2006, 20:27

no v poslednje modrej obrazovke mi vypisalo nejaku chybu s nv4_disp.dll neviete v com to moze byt chyba????lebo uz ma to fakt sere ! !! :E
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Pi 15. Sep, 2006, 20:34

No vidis a co povedal Ujo Gugl , su to ovladace na grafiku. I vedla v cudzine to riesili. Skusal si vobec zagooglit nieco aj sam ?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 147
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » Pi 15. Sep, 2006, 20:52

a poradite mi ake ovladace na grafiku ASUS EN7900GT TOP???? pripdane hned aj link ?? plz
a este takto kamos vravi ze najskor odinstalovat stare ovladace a az potom isttalovat nove . .. ako ich odinstalujem ???? teda jestli sa to ma tak robit???
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 15. Sep, 2006, 20:57

s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
lolo_man
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 147
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Topolcany

Príspevok od užívateľa lolo_man » Pi 15. Sep, 2006, 21:06

no a naco presne sa tam mam pozret??? a este stale robi taky problem ze pri hocijakej hre ma z nicoho nic vyhodi do windowsu . . . a fakt mam toho uz plne zuby . .. len tak hram a zrazu fuk windows . . . a ziadnu chybu ani nic nenapise . .. moze byt aj toto spojene s ovladacmi??
a crux2005 ved na nVidie tam neni navod jak dat stare prec . . . plz poradte mi! ! ! :cry: :cry:
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"