Preco moj monas neda 1280x1024 ???

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Preco moj monas neda 1280x1024 ???

Príspevok od užívateľa matej21 » St 06. Sep, 2006, 17:13

mam grafu 6600 256 mb,a monas Hyundai Q770
Obrázok
idem na 1152x864x32 / 60 Hz , ale ak dam nieco viac,tak uz mam celkom slusne cierne rohy,ako je to mozne,ved aj niektore stare sunky zvladnu 1280+1024,ktore by som chcel aj ja,alebo aspon 1152x864 / 100 Hz

Užívateľov profilový obrázok
Q-Axis
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 623
Dátum registrácie: Ne 18. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Q-Axis » St 06. Sep, 2006, 17:46

no tento monitor by mal dat 1280x1024 pri 60Hz. to vyzera na reklamaciu, alebo blbe napajenie (nemas toho v jednej zasuvke vela napchate?)
i5-3570
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » St 06. Sep, 2006, 17:52

no,aj mam,vsetko,monas,bednu,repra,telku a video,mam v jednej predlzovacke,myslis ze to moze byt tim :?

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3755
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa kOsTi » St 06. Sep, 2006, 18:02

Aktualizuj ovladac monitora... popripade odinstaluj monitor a restartuj PC. (taktiez vyskusaj preinstalovat ovladace VGA)

Užívateľov profilový obrázok
Q-Axis
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 623
Dátum registrácie: Ne 18. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Zvolen
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Q-Axis » St 06. Sep, 2006, 18:06

matej21 napísal:no,aj mam,vsetko,monas,bednu,repra,telku a video,mam v jednej predlzovacke,myslis ze to moze byt tim :?
moze to byt aj tym
i5-3570
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa djkakadu » St 06. Sep, 2006, 18:50

To je dost blbe lebo mne na mojom Dell-e ide max rozlysenie 1600x1200 na 60Hz. Skusa pohrat z ovladacmi.
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » St 06. Sep, 2006, 19:51

toto mi nejde odkedy mam toto pc,takze ovladacami to asi nebude,kedze som ich menil uz zopar krat

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3755
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa kOsTi » St 06. Sep, 2006, 20:15

matej21 napísal:toto mi nejde odkedy mam toto pc,takze ovladacami to asi nebude,kedze som ich menil uz zopar krat
ok ale preinstaluj ovladac monitora... to nie je to iste ako ovladac VGA

Užívateľov profilový obrázok
RASTO22
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 105
Dátum registrácie: So 03. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Detva

Príspevok od užívateľa RASTO22 » St 06. Sep, 2006, 20:46

a podporuje ten monitor vobec take rozlisenie?
CPU: AMD SEMPRON 64 2600+@1616Mhz codename: PALERMO | MB: ASRock èipset: nForce3 K8Upgrade | MEMORY: SDR DDRAM 512 Mbytes 161Mhz | GPU: nVIDIA GeForce 6200 jadro/pamä

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3755
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa kOsTi » St 06. Sep, 2006, 20:49

RASTO22 napísal:a podporuje ten monitor vobec take rozlisenie?
no keby nepodporoval tak sa tu o tom asi ani nebavime nie?

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » St 06. Sep, 2006, 20:54

Taky monitor musi ist na 1280x1024 a aspon na 70Hz.Mne na Hansol 710A tak ide v pohode.Takze skus preinstalovat ovladace od monitora a grafy.Alebo ako si hovoril ,ze mas monitor zapojeni na rozvodke viac veci skus napojit osobitne.
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » St 06. Sep, 2006, 21:36

moc nemam moznost to napojit osobitne,a ako preinstalujem ovladace monitora,som o tom este nikdy nepocul

edit : max. rozlisenie 1280 x 1024, ergon. rozlisenie 1024 x 768 @ 85Hz, sirka pasma 120MHz, Samsung DynaFLAT CRT obrazovka takze neviem co je zle

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3755
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa kOsTi » St 06. Sep, 2006, 21:59

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Potom uz si vyber ci xces iba aktualizovat alebo odinstalovat:

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1339
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa matej21 » Št 07. Sep, 2006, 13:20

ok,a co mam dat aktualizovat alebo odstanit,a ak by som mal dat odstranit,tak kde najdem nove ovladace ???

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » Št 07. Sep, 2006, 15:03

Q-Axis napísal:no tento monitor by mal dat 1280x1024 pri 60Hz. to vyzera na reklamaciu, alebo blbe napajenie (nemas toho v jednej zasuvke vela napchate?)
Kua, tak dobre som sa este nepobavil...co to ma spolocne s napajanim, veD ten monitor ma v sebe spinany zdroj pracujuci v rozmedzi 100 - 240 V AC...mozno by sa nieco udialo jedine ze by zapinal vsetko naraz, ale to by zrejme mozno vyhodilo poistky...ale urcite mu to nesposobi znizenie maximalneho rozlisenia...

Zrejme je zle nainstalovany driver, alebo mozno aj cely win...ako tu uz bolo spomenute...



matej21
Nove drivery najdes napr na stranke vyrobcu tvojej grafiky alebo na strankach nVidie...veD pouzi googla...
Driver na monitor je na stiahnutie, tiez na stranke vyrobcu...ake prekvapenie...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"