Zdroj Enermax EG301AX-VE(G)

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
jardacarda
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 423
Dátum registrácie: Po 13. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Zdroj Enermax EG301AX-VE(G)

Príspevok od užívateľa jardacarda » Ne 27. Aug, 2006, 17:56

Caute mam tento ydroj, na stitku je mapisane ze ma 303W ale yaujimalo by ma aku ma ucinnost. Kolko je realny dodat do PC vykonu
PC1>DOSKA>Asus P5K PRO, CPU>Intel E2160@3.2Ghz, 1,35V Vcore, RAM>A-Data 2x1GB PC6400 a 1x2gb adata pc6400, VGA>Palit radeon HD3870, DISK>WD 160GB SATA2 8MB cahce, Samsung 640GB F1 DVD-RW>LG GSA L62N, PSU> Fortron bluestorm II 400W, Monitor>Asus 223T, KEYBOARD>Genius, MYŠ>Logitech RX250, Repro>Hercules XPS 2.100SilverWIFI>Tompcom Skycer 4001g
TLACIAREN>HP laserjet 1022n

Užívateľov profilový obrázok
port77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1992
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina or Dolný Kubín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa port77 » Ne 27. Aug, 2006, 17:58

pri enermaxe to bude to cislo . ziadne kecy. tych 300W to da
ASUS P5Q Deluxe//Core2Quad Q9550@TR Ultra 120eXtreme+NoctuaP12//MSI 280GTX Super OC:700/1400/2300//8GB Patriot ViperSeries 1066Cl5//Asus Xonar DX@Creative 6700@Sony DHC-MDX10//WD VelociRaptor 150HLFS+2xSamsung F1 1TB+WD CaviarBlack 2TB//Sony Optiarc AD-7201S LS//TT ARMOR Silver FullTower+2xMagma+2xNoctua+KazeServer//ENERMAX MOD82+ 625W//26"LG W2600H 1920*1200//MS Explorer Mouse, Natural MS laser 6000, MS Sidewinder X8//MS Sidewinder X6//Logitech Cordless Rumblepad 2//BT2.1//Belkin N router/PinnacleTVtuner@Motorola VIP1910-9DB@Sony BRAVIA KDL-40X4500.
HP Photosmart e-Premium
Acer TimeLIne X 14" ATi HD5650-1GB,i5 460M/4GB-DDR3/640GB hdd/WD 2.5" 750GB USB3.0
HTC HD2 WM 6.5 16GB
Samsung Omnia 2 WM 6.5 8GB :)

Užívateľov profilový obrázok
jardacarda
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 423
Dátum registrácie: Po 13. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jardacarda » Ne 27. Aug, 2006, 18:03

Lebo mam Komp v popise a ked pretaktujem grafiku tak sa mi prepina do usporneho modu, neviem ci to je teplotou alebo tzm ydrojom
PC1>DOSKA>Asus P5K PRO, CPU>Intel E2160@3.2Ghz, 1,35V Vcore, RAM>A-Data 2x1GB PC6400 a 1x2gb adata pc6400, VGA>Palit radeon HD3870, DISK>WD 160GB SATA2 8MB cahce, Samsung 640GB F1 DVD-RW>LG GSA L62N, PSU> Fortron bluestorm II 400W, Monitor>Asus 223T, KEYBOARD>Genius, MYŠ>Logitech RX250, Repro>Hercules XPS 2.100SilverWIFI>Tompcom Skycer 4001g
TLACIAREN>HP laserjet 1022n

Užívateľov profilový obrázok
port77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1992
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina or Dolný Kubín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa port77 » Ne 27. Aug, 2006, 18:08

no ta fx-ky je teda pekny zrut- tych 300W je asi predsa len na hrane :( a zistit to nieje tazke.

ak mas teplotu vga ok tak proste nema dost stavy
ASUS P5Q Deluxe//Core2Quad Q9550@TR Ultra 120eXtreme+NoctuaP12//MSI 280GTX Super OC:700/1400/2300//8GB Patriot ViperSeries 1066Cl5//Asus Xonar DX@Creative 6700@Sony DHC-MDX10//WD VelociRaptor 150HLFS+2xSamsung F1 1TB+WD CaviarBlack 2TB//Sony Optiarc AD-7201S LS//TT ARMOR Silver FullTower+2xMagma+2xNoctua+KazeServer//ENERMAX MOD82+ 625W//26"LG W2600H 1920*1200//MS Explorer Mouse, Natural MS laser 6000, MS Sidewinder X8//MS Sidewinder X6//Logitech Cordless Rumblepad 2//BT2.1//Belkin N router/PinnacleTVtuner@Motorola VIP1910-9DB@Sony BRAVIA KDL-40X4500.
HP Photosmart e-Premium
Acer TimeLIne X 14" ATi HD5650-1GB,i5 460M/4GB-DDR3/640GB hdd/WD 2.5" 750GB USB3.0
HTC HD2 WM 6.5 16GB
Samsung Omnia 2 WM 6.5 8GB :)

Užívateľov profilový obrázok
jardacarda
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 423
Dátum registrácie: Po 13. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jardacarda » Ne 27. Aug, 2006, 21:05

ked nepretaktujem kartu len procak tak mi to tiez robi, alebo len ked pretaktujem kartu a procak nie tak tiez to iste, asik to bude malo stavy, co ak by som tam dal daky 400W shitny zdroj?
PC1>DOSKA>Asus P5K PRO, CPU>Intel E2160@3.2Ghz, 1,35V Vcore, RAM>A-Data 2x1GB PC6400 a 1x2gb adata pc6400, VGA>Palit radeon HD3870, DISK>WD 160GB SATA2 8MB cahce, Samsung 640GB F1 DVD-RW>LG GSA L62N, PSU> Fortron bluestorm II 400W, Monitor>Asus 223T, KEYBOARD>Genius, MYŠ>Logitech RX250, Repro>Hercules XPS 2.100SilverWIFI>Tompcom Skycer 4001g
TLACIAREN>HP laserjet 1022n

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Ne 27. Aug, 2006, 21:12

jardacarda napísal:ked nepretaktujem kartu len procak tak mi to tiez robi, alebo len ked pretaktujem kartu a procak nie tak tiez to iste, asik to bude malo stavy, co ak by som tam dal daky 400W shitny zdroj?
Oskusat mozes dost mozne ,ze ten 300W nezvlada.Ked mas skade zicat tak skusaj nic tym nestratis.
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"