Strana 1 z 2

PS4 Pro na plazme

Napísané: Ut 02. Okt, 2018, 20:56
od užívateľa GASPi
Pani, ma niekto skusenosti s konzolou na plazme?
Konkretne zvazujem zakupenie PS4 Pro (kvoli specifickym titulom, kt. na PC nie su) a doma mame Panasonic TX-P55ST60E. Viem, ze ma tusim aj nejaky "gaming" mod, skor chcem vediet, ci nebude hrozit nejake vypalenie (HUD a pod.), alebo vysoky input lag.
Vdaka.

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: Ut 02. Okt, 2018, 21:45
od užívateľa kllr007
Takto, všetky hry čo nepôjdu 60fps budú na plazme prakticky nehratelne. Čiže 90% PS4 hier ktoré idú na 30FPS.

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: Ut 02. Okt, 2018, 21:52
od užívateľa CageJ
wot?? ako to?
vypalenie hrozi vzdy ale bavime sa o 2-3h statickeho obrazu

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: Ut 02. Okt, 2018, 23:04
od užívateľa kllr007
Mám to odskúšané môžeš mi veriť :)

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: St 03. Okt, 2018, 00:22
od užívateľa Snake
Prečo by boli nehratelne?

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: St 03. Okt, 2018, 07:32
od užívateľa GASPi
kllr007 napísal:
Ut 02. Okt, 2018, 21:45
Takto, všetky hry čo nepôjdu 60fps budú na plazme prakticky nehratelne. Čiže 90% PS4 hier ktoré idú na 30FPS.
Vies toto prosim ta vysvetlit?
Googlil som info k mojej otazke a nikde zatial neboli vylozene negativne poznamky k hraniu na plazme (mozno na starsich, kde bol vyssi input lag a robilo to duchov, ale to sa bavime tak 10r dozadu).

Vypalenia sa az tak nebojim, hralo by sa tak 1-2h denne aj to nie kazdy den. Nasledne sa bude pozerat film/serial.

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: St 03. Okt, 2018, 08:41
od užívateľa kllr007
LCD ma prirodzený technológií motíon blur.
Pokiaľ som hral hru na plazme ktorá šla v 30fps obraz bol sekavy, pri pohybe kamery si videl všetko dvojmo, proste hnus. Môžeš si to kľudne na tvojej vyskúšať, pripoj tam PC/NB a zapni nejakú hru ktorú locknes na 30fps.
(Skúšane PC a PS4).

Nie som sám, https://www.avsforum.com/forum/40-oled- ... cs/1107325

Keď som ešte mal plazmu a danú vec som si hneď všimol, zavolal som si prakticky všetkých z rodiny kto na konzole sem tam hrával a nechal som ich to vyskúšať - každý jeden to po prvých 5 minútach vypol že sa to hrať nedá keď sa pohne obaz :rofl:
(A vtedy šla plazma z domu)

Kto to vyskúšal vie že na plazme sa konzola hrať nemá, aj najlacnejší LCD spraví lepšiu službu.

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: St 03. Okt, 2018, 12:58
od užívateľa GASPi
Hmm, ma este aj niekto iny podobnu skusenost?
No nic, poziciam si pre istotu Xbox 360 a skusim 30fps hry ako sa to bude spravat.

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: St 03. Okt, 2018, 13:07
od užívateľa kllr007
ak mas moznost urcite si to pred tym vyskusaj a rovno daj aj tu vediet ako to vnimas. U nas to vnimali vsetci aj ludia co na FPS nehladia.
To bola Panasonic P42G30E

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: St 03. Okt, 2018, 13:10
od užívateľa HellAngel
zalezi zrejme od plazmy. Ja som mal kupenu z poslednych plaziem od LG a ps4 som na tom hraval bez problemov

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: St 03. Okt, 2018, 13:11
od užívateľa kllr007
pokial nemas zapnute nejake umele dokreslovanie na tie umele HZ (motionenhance ci ako sa im to tam vola) je to vsade rovnake, uz len z podstaty veci fungovania plazmy. U LCD ti to jemne zakryje MB a nizsie MR, u plazmy nic take neni takze vidis proste dva obrazky zakazdym.

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: St 03. Okt, 2018, 16:27
od užívateľa MaxPayne
Mam xbox one x, a plazmu co mas ty ale 42 palcovu, ziadny problém pri hrani nieje ver mi, predtym som mal aj S verziu xboxu tiez bez problemov a to tam hram fifu kde by si najviac videl trhany obraz ale nic take sa nedeje tak smelo do toho, herný rezim mam tiez zapnuty

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: St 03. Okt, 2018, 16:44
od užívateľa GASPi
Tak konecne par pozitivnych ohlasov :).
A co vypalovanie? Bez problemov?

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: St 03. Okt, 2018, 17:38
od užívateľa MaxPayne
Hravam cca 2hod denne v priemere, vsetko ok, obcas ale z nudy pustim čistiaci pruh keď si odbehnem 😃

Re: PS4 Pro na plazme

Napísané: Št 04. Okt, 2018, 14:29
od užívateľa Snake
Co ma do riti 30FPS s tym ked refresh rate na vystupe je aj tak 60Hz? RR panela je taktiez 60Hz, takze na 1Hz budu vo framebufferi dva totozne framy, to s PDP technologiou nema nic. Ta hra moze ist aj na 10FPS ale aj tak je to 1/6 refresh ratu celeho panela.