PS4 Pro na plazme

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2848
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa GASPi » Ut 02. Okt, 2018, 20:56

Pani, ma niekto skusenosti s konzolou na plazme?
Konkretne zvazujem zakupenie PS4 Pro (kvoli specifickym titulom, kt. na PC nie su) a doma mame Panasonic TX-P55ST60E. Viem, ze ma tusim aj nejaky "gaming" mod, skor chcem vediet, ci nebude hrozit nejake vypalenie (HUD a pod.), alebo vysoky input lag.
Vdaka.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2880
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ut 02. Okt, 2018, 21:45

Takto, všetky hry čo nepôjdu 60fps budú na plazme prakticky nehratelne. Čiže 90% PS4 hier ktoré idú na 30FPS.
NB: HP Elitebook 840 G2 + Dock
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10
Phone: A2 Lite

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6759
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 02. Okt, 2018, 21:52

wot?? ako to?
vypalenie hrozi vzdy ale bavime sa o 2-3h statickeho obrazu

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2880
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ut 02. Okt, 2018, 23:04

Mám to odskúšané môžeš mi veriť :)
NB: HP Elitebook 840 G2 + Dock
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10
Phone: A2 Lite

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13628
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa Snake » St 03. Okt, 2018, 00:22

Prečo by boli nehratelne?
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2848
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa GASPi » St 03. Okt, 2018, 07:32

kllr007 napísal:
Ut 02. Okt, 2018, 21:45
Takto, všetky hry čo nepôjdu 60fps budú na plazme prakticky nehratelne. Čiže 90% PS4 hier ktoré idú na 30FPS.
Vies toto prosim ta vysvetlit?
Googlil som info k mojej otazke a nikde zatial neboli vylozene negativne poznamky k hraniu na plazme (mozno na starsich, kde bol vyssi input lag a robilo to duchov, ale to sa bavime tak 10r dozadu).

Vypalenia sa az tak nebojim, hralo by sa tak 1-2h denne aj to nie kazdy den. Nasledne sa bude pozerat film/serial.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2880
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa kllr007 » St 03. Okt, 2018, 08:41

LCD ma prirodzený technológií motíon blur.
Pokiaľ som hral hru na plazme ktorá šla v 30fps obraz bol sekavy, pri pohybe kamery si videl všetko dvojmo, proste hnus. Môžeš si to kľudne na tvojej vyskúšať, pripoj tam PC/NB a zapni nejakú hru ktorú locknes na 30fps.
(Skúšane PC a PS4).

Nie som sám, https://www.avsforum.com/forum/40-oled- ... cs/1107325

Keď som ešte mal plazmu a danú vec som si hneď všimol, zavolal som si prakticky všetkých z rodiny kto na konzole sem tam hrával a nechal som ich to vyskúšať - každý jeden to po prvých 5 minútach vypol že sa to hrať nedá keď sa pohne obaz :rofl:
(A vtedy šla plazma z domu)

Kto to vyskúšal vie že na plazme sa konzola hrať nemá, aj najlacnejší LCD spraví lepšiu službu.
NB: HP Elitebook 840 G2 + Dock
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10
Phone: A2 Lite

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2848
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa GASPi » St 03. Okt, 2018, 12:58

Hmm, ma este aj niekto iny podobnu skusenost?
No nic, poziciam si pre istotu Xbox 360 a skusim 30fps hry ako sa to bude spravat.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2880
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa kllr007 » St 03. Okt, 2018, 13:07

ak mas moznost urcite si to pred tym vyskusaj a rovno daj aj tu vediet ako to vnimas. U nas to vnimali vsetci aj ludia co na FPS nehladia.
To bola Panasonic P42G30E
NB: HP Elitebook 840 G2 + Dock
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10
Phone: A2 Lite

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8533
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa HellAngel » St 03. Okt, 2018, 13:10

zalezi zrejme od plazmy. Ja som mal kupenu z poslednych plaziem od LG a ps4 som na tom hraval bez problemov
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2880
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa kllr007 » St 03. Okt, 2018, 13:11

pokial nemas zapnute nejake umele dokreslovanie na tie umele HZ (motionenhance ci ako sa im to tam vola) je to vsade rovnake, uz len z podstaty veci fungovania plazmy. U LCD ti to jemne zakryje MB a nizsie MR, u plazmy nic take neni takze vidis proste dva obrazky zakazdym.
NB: HP Elitebook 840 G2 + Dock
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10
Phone: A2 Lite

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2259
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa MaxPayne » St 03. Okt, 2018, 16:27

Mam xbox one x, a plazmu co mas ty ale 42 palcovu, ziadny problém pri hrani nieje ver mi, predtym som mal aj S verziu xboxu tiez bez problemov a to tam hram fifu kde by si najviac videl trhany obraz ale nic take sa nedeje tak smelo do toho, herný rezim mam tiez zapnuty
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2848
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa GASPi » St 03. Okt, 2018, 16:44

Tak konecne par pozitivnych ohlasov :).
A co vypalovanie? Bez problemov?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2259
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa MaxPayne » St 03. Okt, 2018, 17:38

Hravam cca 2hod denne v priemere, vsetko ok, obcas ale z nudy pustim čistiaci pruh keď si odbehnem 😃
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13628
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: PS4 Pro na plazme

Príspevok od užívateľa Snake » Št 04. Okt, 2018, 14:29

Co ma do riti 30FPS s tym ked refresh rate na vystupe je aj tak 60Hz? RR panela je taktiez 60Hz, takze na 1Hz budu vo framebufferi dva totozne framy, to s PDP technologiou nema nic. Ta hra moze ist aj na 10FPS ale aj tak je to 1/6 refresh ratu celeho panela.
#rollerman

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"