Problem s Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Odar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3993
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Bydlisko: PD / NR Slovensko

Re: Problem s Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB

Príspevok od užívateľa Odar » St 19. Sep, 2018, 13:53

Ako je napisane vyssie. Nereklamuj. VRAT! Do 14 dni mas pravo bez udania dovodu. Vobec nic nemusis vysvetlovat.

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10817
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Problem s Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 19. Sep, 2018, 14:11

kazdopadne sa slusi povedat ze karta nejde nech ju nepredaju dalsiemu chudakovi, nemusis sa obavat nezamietnu ti to skrz to :) pretoze oni si to nebudu overovat karta pojde na prebalenie a spat do obchodu

Užívateľov profilový obrázok
edgar_a
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 25
Dátum registrácie: Ut 05. Aug, 2014, 15:05

Re: Problem s Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB

Príspevok od užívateľa edgar_a » St 19. Sep, 2018, 14:46

Ja by som mozno uz radsej zobral ASUS alebo Gigabyte model ( a mozno doplatil na 8GB verziu )

Užívateľov profilový obrázok
lopo1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 595
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina

Re: Problem s Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB

Príspevok od užívateľa lopo1 » St 19. Sep, 2018, 15:10

Takto dal som tomu poslednu sancu kartu som vratil stym ze je nefunkcna a skusana na viacerých zostavach zajtra ocakavam dalsi kus tak som zvedavy.
Inac porovnal som si aj SN tak dostal som dva rozne kusy.
Za 8GB verziu sa neoplati priplacat kedze ked som kukal testy 4GB vs. 8GB tak v hrach to robilo len par FPS za ktore sa mne osobne neoplati priplacat

Užívateľov profilový obrázok
edgar_a
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 25
Dátum registrácie: Ut 05. Aug, 2014, 15:05

Re: Problem s Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB

Príspevok od užívateľa edgar_a » St 19. Sep, 2018, 15:16

Ano, rozdiel v FPS je minimalny az ziaden, (margin of error) ale niektory dnesne hry s texture details na maxime vyplnia ten 4gb buffer, mne sa to stalo ked som skusal Shadow of War s 4k texturami na mojej 4GB karte. Tam sa potom veci menia rapidne ked mas plnu vram. Zalezi na tom ci take hry hras. RX 580 uz je dost vykonna na to aby rozbehala hry s texturami na plno pri 1440p a to moze naplnit vram

Užívateľov profilový obrázok
lopo1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 595
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina

Re: Problem s Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB

Príspevok od užívateľa lopo1 » St 19. Sep, 2018, 18:02

Tak ja si najdem cas na world of tanls 4k u mna nehrozi.... povodny plan spravit zostavu okolo 600e stroskotal a uz teraz som niekde na 800e cize na gpu som na strope

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10817
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Problem s Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 19. Sep, 2018, 18:39

uplne ti staci 4GB fakt kasli na 8GB ... keby boli za rovnake prachy ok, nepriplatil by som za to ani 20e

Užívateľov profilový obrázok
lopo1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 595
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina

Re: Problem s Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB

Príspevok od užívateľa lopo1 » Št 20. Sep, 2018, 10:41

tal dotretice to uz konecne vyslo vsetko zapojene a frcime problem vyrieseny :)

Užívateľov profilový obrázok
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2843
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Rohoznik (work) Velke Levare (home)

Re: Problem s Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB

Príspevok od užívateľa Tomasjerry » Št 20. Sep, 2018, 10:47

Super, nech dlllhhooo drziii :)
Intel Core i7 5820k, 4x 8GB ram Kingston HiperX 2400, GIGABYTE X99-Gaming 5P, Sapphire Fury Niro +, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Soundblaster X-Fi Fatal1ty, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"