problem s GPU??? fps v hrach nabehne asi az po 5 min

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
satanicek666
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 459
Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
Bydlisko: Michalovce

problem s GPU??? fps v hrach nabehne asi az po 5 min

Príspevok od užívateľa satanicek666 » Ut 12. Dec, 2017, 20:51

serus.neviem co a ako dalej??? zapnem hoci jaku hru,a fps hier ide asii na 20 ale po case sa rozbehne tak ako ma.nikdy pred tym to nerobilo.dal som uz asi stvrte ovladace,odinstaloval stale cez DDU a nic furt to iste.grafiku som dal do stock pred tym som ju mal taktnutu a to iste.poradte co robit??? lepsie povedane: ked som pred tym zapol napr BF4 tak pekne som pocul cievky na gpu ako zacala slapat,ale teraz zapnem BF4 cievky nepocujem a fps male-20fps a nehratelne. necham hru bezat asi 3min a rozbehne sa to.... je to tak teraz pri kazdej hre. asi konci gpu??? dakujem za rady

Užívateľov profilový obrázok
Eddy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 125
Dátum registrácie: Pi 05. Máj, 2017, 17:53
Bydlisko: Košice-Okolie

Re: problem s GPU??? fps v hrach nabehne asi az po 5 min

Príspevok od užívateľa Eddy » Pi 15. Dec, 2017, 14:15

Aku grafiku máš ?
CPU: Intel 7700K GPU: Gainward GeForce GTX 1070 Phoenix GLH 8GB MB: Asrock Fatal1ty Z270 Gaming K6 RAM: Corsair Dominator Platinum 16gb (2x8gb) DDR4 3200MHz SSD: Samsung 850 EVO M.2 250GB HDD: 750GB, 1TB PSU: EVGA 750W GQ CPU Cooling: SCYTHE SCNJ-4000 Ninja 4 CASE: Zalman Z11 Plus Monitor: BENQ XL2411 24" Mouse: SteelSeries Rival 300 White Keyboard: Alienware TactX™ KG900

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20171
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem s GPU??? fps v hrach nabehne asi az po 5 min

Príspevok od užívateľa dexterav » Pi 15. Dec, 2017, 18:01

potešila by zostava celkovo
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200, RTX2080Ti 2050/15500, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

satanicek666
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 459
Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
Bydlisko: Michalovce

Re: problem s GPU??? fps v hrach nabehne asi az po 5 min

Príspevok od užívateľa satanicek666 » So 16. Dec, 2017, 11:04

as rock z87,i5 4670k na 4,4ghz,16g ram 1600mhz, asus gtx 970 uz na stock a crucial mx100 256g ssd disk.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20171
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem s GPU??? fps v hrach nabehne asi az po 5 min

Príspevok od užívateľa dexterav » So 16. Dec, 2017, 12:18

kedže sa to potom rozbehne, gpu bude asik OK
skús čeknúť ramky a disky, trocha to evokuje dlhé načítavanie kôli chybám
hlavne ramky dokážu "veci" :)
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200, RTX2080Ti 2050/15500, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

satanicek666
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 459
Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
Bydlisko: Michalovce

Re: problem s GPU??? fps v hrach nabehne asi az po 5 min

Príspevok od užívateľa satanicek666 » So 16. Dec, 2017, 13:18

tak daco som pospekuloval a uz to ide... ale v bf4 co hravam najcastejsie,to stale nefunguje.zistil som ze ked chcem aby nabehli fps v bf4 tak musim normalne hru minimalizovat do okna,pockat asi 10sekund,potom dam zase na celu obrazovku a hned nabehnu fps a frci to.nechapem? :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"