PC nedetekuje GK

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
cyrby
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 2
Dátum registrácie: So 18. Nov, 2017, 14:26

PC nedetekuje GK

Príspevok od užívateľa cyrby » So 18. Nov, 2017, 15:00

Zdravim mam problem ze mi system ci zakladna doska nechce nacitat GK
GK: GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 6G
MB: MSI B350 GAMING PLUS
CPU : Ryzen 1700
OP System: Win 10 PRO

Snazil som sa vypnut integrovanu grafiku v biose no nejde to (neni tam take nic na vyber aj po update biosu) , ked sa snazim nainstaovat ovladace Nvidie tak mi vyhodi chybu s kompatibilitou systemu (ovladaca mam stihanuty srpavny) ,ani v spravcov zariadeny a display adapters nemam tu grafiku iba integrovanu .
A dalsia vec obcas mi vyhodi chybu CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT neviete nahodou preco?

Užívateľov profilový obrázok
Odar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3838
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Bydlisko: PD / NR Slovensko

Re: PC nedetekuje GK

Príspevok od užívateľa Odar » So 18. Nov, 2017, 15:59

Ryzen, ani ta maticna doska nema integrovanu GPU.
Naposledy upravil/-a Odar v So 18. Nov, 2017, 16:12, upravené celkom 1 krát.

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 811
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: PC nedetekuje GK

Príspevok od užívateľa 4040 » So 18. Nov, 2017, 16:04

Máš poslednú verziu Win10 1709 ?Ak nie , tak si aktualizuj OS.

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7019
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: PC nedetekuje GK

Príspevok od užívateľa gammaray » So 18. Nov, 2017, 16:16

Mas zapojene pridavne napajanie grafiky?
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i3-3225 3,3 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: 24" LCD SAMSUNG P2470HD, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Logitech X-230, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit

cyrby
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 2
Dátum registrácie: So 18. Nov, 2017, 14:26

Re: PC nedetekuje GK

Príspevok od užívateľa cyrby » So 18. Nov, 2017, 16:35

Ta GK ma iba 6 pinov nema pridavne , poslednu verziu nemam pretoze pri aktualizacii bude pc zamrzne alebo vyhodi ten CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT
akurt som pozeral podporu tej MB s GK maju vsade pisane ze MSI neviem ci to bude tym

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1679
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: PC nedetekuje GK

Príspevok od užívateľa kllr007 » So 18. Nov, 2017, 17:40

Ak máš do nej zapojený kábel a vidíš obraz tak grafiku samozrejme detekuje a funguje. Ovládač treba nahodiť prípadne na stránke nvidia ísť cez automaticky detekovať.
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: EVGA GTX 1070 SC; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
Famous
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1088
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24
Bydlisko: HC

Re: PC nedetekuje GK

Príspevok od užívateľa Famous » Ut 21. Nov, 2017, 00:10

CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT je vacsinou priznak nestabilneho OC.
Aku integrovanu grafiku mas v spravcovi zariadeni?
CPU: i5-6600K @4600MHz Cooler: Ninja 4 MB: Asus VIII Gene GPU: Gainward Phoenix non-GS 1070
RAM: Kingston 2x8GB, 3000MHz CL15 SSD: Samsung 840 EVO, 250GB HDD: WD Red 3TB
PSU: EVGA G2 550 CASE: Nanoxia Deep Silence 4

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 811
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: PC nedetekuje GK

Príspevok od užívateľa 4040 » Ut 21. Nov, 2017, 17:35

Stiahni si ISO Win a spusť cez OS , ak chceš aktualizovať na verziu 1709.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"