Strana 1 z 1

ECC

Napísané: Št 13. Júl, 2006, 13:55
od užívateľa Mainsteam
Co to je ECC na ramkach?

Napísané: Št 13. Júl, 2006, 14:14
od užívateľa w0rm0n
-----

Napísané: Št 13. Júl, 2006, 14:18
od užívateľa robour
Neviem ci sa vyjadrim presne. Malo by to byt cosi ako pamat s kontrolou a opravou chyb. Pouziva sa to v serveroch. Je dost draha a nekompatibilna s beznymi doskami. Ma na sebe pridany cip, ktory to kontroluje. cize nejak tak....

Edit w0rm0n bol rychlejsi. :wink:

Napísané: Št 13. Júl, 2006, 14:23
od užívateľa Mainsteam
A este dualchannel sa musi zapnut ci ako ho mam dat.(toto fakt neviem :lol: )

Napísané: Št 13. Júl, 2006, 14:45
od užívateľa Brblosko
Este dodam, ze tieto pamate su pomalsie ako normalne co pouzivame my :-) Je to dane tou kontrolou dat...ale o nic hrozneho nejde. 8)

Napísané: Št 13. Júl, 2006, 14:48
od užívateľa robour
Mainsteam napísal:A este dualchannel sa musi zapnut ci ako ho mam dat.(toto fakt neviem :lol: )
To sa nezapina. Potrebujes strcit ramky do spravnych slotov. Pozri do manualu.
Ako priklad uvediem:
slot1 a 3 - ide
slot1 a 2 - ide
slot2 a 3 - nejde (chova sa to ako single channel)

Napísané: Št 13. Júl, 2006, 15:21
od užívateľa Jofo
A ci ti to ide v dual-channel ti vypise BIOS pri starte PC.

Napísané: Št 13. Júl, 2006, 18:47
od užívateľa lezgy
ja len tak na okraj myslim ze maloktora klasicka doska ak neratam serverove kasne beru ECC
ak sa mylim ospravedlnujem sa....
ak ju kupis a enveis naisto tak ti bude na dve veci.
ja som mal kolegu ktoremu doska pisala ze pojdu ale nesli