ECC

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Mainsteam
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 521
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

ECC

Príspevok od užívateľa Mainsteam » Št 13. Júl, 2006, 13:55

Co to je ECC na ramkach?
Amd Athlon 3000+,A8N SLI Deluxe socket 939,Geforce 6600GT 128 mb ddr3,1 GB ram

w0rm0n
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 253
Dátum registrácie: Ut 22. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa w0rm0n » Št 13. Júl, 2006, 14:14

-----
Naposledy upravil/-a w0rm0n v Po 01. Apr, 2013, 22:36, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Št 13. Júl, 2006, 14:18

Neviem ci sa vyjadrim presne. Malo by to byt cosi ako pamat s kontrolou a opravou chyb. Pouziva sa to v serveroch. Je dost draha a nekompatibilna s beznymi doskami. Ma na sebe pridany cip, ktory to kontroluje. cize nejak tak....

Edit w0rm0n bol rychlejsi. :wink:
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

Mainsteam
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 521
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mainsteam » Št 13. Júl, 2006, 14:23

A este dualchannel sa musi zapnut ci ako ho mam dat.(toto fakt neviem :lol: )
Amd Athlon 3000+,A8N SLI Deluxe socket 939,Geforce 6600GT 128 mb ddr3,1 GB ram

Brblosko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Brblosko » Št 13. Júl, 2006, 14:45

Este dodam, ze tieto pamate su pomalsie ako normalne co pouzivame my :-) Je to dane tou kontrolou dat...ale o nic hrozneho nejde. 8)
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » Št 13. Júl, 2006, 14:48

Mainsteam napísal:A este dualchannel sa musi zapnut ci ako ho mam dat.(toto fakt neviem :lol: )
To sa nezapina. Potrebujes strcit ramky do spravnych slotov. Pozri do manualu.
Ako priklad uvediem:
slot1 a 3 - ide
slot1 a 2 - ide
slot2 a 3 - nejde (chova sa to ako single channel)
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

Užívateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa Jofo » Št 13. Júl, 2006, 15:21

A ci ti to ide v dual-channel ti vypise BIOS pri starte PC.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4585
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lezgy » Št 13. Júl, 2006, 18:47

ja len tak na okraj myslim ze maloktora klasicka doska ak neratam serverove kasne beru ECC
ak sa mylim ospravedlnujem sa....
ak ju kupis a enveis naisto tak ti bude na dve veci.
ja som mal kolegu ktoremu doska pisala ze pojdu ale nesli

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"