Strana 1 z 1

Ake je riziko odpalenia MB?

Napísané: Ut 11. Júl, 2006, 13:19
od užívateľa marekco
No mam takyto problem. Burka mi odpalila MB, zjavne to schytal aj zdroj ale ten radsej netestujem. Grfika, HDD,DVD, RAM-ka prezili a jedine co sa bojim testnut je CPU-ko. Je moznost ze ak zalozim tento procak do inej MB a bude poskodeny tak poskodi aj dosku na ktorej ho otestujem? Alebo sa len proste nespusti?

Dikes

Napísané: Ut 11. Júl, 2006, 16:36
od užívateľa miso23
ak uz je odpaleny,tak ti proste nenabehne...

Napísané: Ut 11. Júl, 2006, 16:44
od užívateľa MBG
procak nema ako odpalit dosku...nemaj strachy...

Napísané: Ut 11. Júl, 2006, 20:27
od užívateľa ujo Andydúla
Procesor ti inu dosku neposkodi. Doporucujem pouzivat zasuvku s prepatovou ochranou, alebo pri burke nemat zapnuty komp.

Napísané: Ut 11. Júl, 2006, 20:37
od užívateľa Metiu
Burka - vytiahnut PC zo zasuvky , mozes mat miliardu prepatovych ochran keD raz pri*jebe poriadne nic ti nepomoze ..

Napísané: Ut 11. Júl, 2006, 20:41
od užívateľa ujo Andydúla
Myslim, ze jedna mu bude stacit, miliarda by bola draha.

Napísané: Ut 11. Júl, 2006, 20:47
od užívateľa The_Devil
Alebo jedno APC-cko. :wink:

Napísané: St 12. Júl, 2006, 08:16
od užívateľa Guru
APC-cko mas pri klasickom vypadku stavy, ale nie pri bleskoch aj ked mozno dake APC za desinu maju kadejake ochrany, ale aspon mat jednu prepetovu ochranu pre dobry pocit... Aj ked za**be riadny blesk nepomoze ti ani ochrana, to ja vypinam ked je riadna burka a mam istotu ze nic nezhori...

Napísané: St 12. Júl, 2006, 21:51
od užívateľa MengelE
No mne skratoval (len) raz zdroj a jedine co ostalo neposkodene tak to bola case hoci ked sme skusali hardware postupne som sa modlil abi moj AMD cpu 3000+ to prezil tak sme ho dali do noveho pc a ostali mi len oci pre plac bol v cudu tak sa neboj to testnut mam to odskusane nic sa nestane doske proste sa neudeje nic iba tma :d na monitore