DDR400 idu na 250Mhz

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

DDR400 idu na 250Mhz

Príspevok od užívateľa djkakadu » Po 10. Júl, 2006, 14:29

Chlapci je mozne ze moja V-Data 400 ide na 250Mhz pri 3.4.4.8 CR1
Vela ludi mi hovori ze to je masaker, a aj niejake testy pamati kde boli aj kingstonky a corsairy isly maximalne na 232mhz.
Je to mozne?
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Po 10. Júl, 2006, 14:40

no to neviem, ci by tolko zvladli ... cez co si to pozeral ??? aku mas delicku, ako pretoceny procak ??? trosku to popis, dodaj screen ... moc sa mi to nechce verit ...

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa djkakadu » Po 10. Júl, 2006, 14:53

No ja mam nastavenu delicku na 166mhz a mam 321fsb a procal mi ide na 2250mhz nasobic mam 7. Vsade mi to pise a je to uplne stabilne.
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Po 10. Júl, 2006, 17:13

CrakeN napísal:no to neviem, ci by tolko zvladli ... cez co si to pozeral ??? aku mas delicku, ako pretoceny procak ??? trosku to popis, dodaj screen ... moc sa mi to nechce verit ...
Potrdzujem ze mu idu na 250MHz lebo som vydel na vlastne oci.A vsetko stabilne bez zvisenia napatia :wink: .
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa djkakadu » Po 10. Júl, 2006, 17:40

Tu je dokaz: tu
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6590
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Príspevok od užívateľa ujo Andydúla » So 15. Júl, 2006, 16:59

Podla poslednych testov boli A-DATA s cipmi V-DATA vynikajuce na OC, vidim dokaz v reale. A odskusal si ich v MEMTESTE tak niekolko hodin? Ziadne chyby?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM

Užívateľov profilový obrázok
robour
VIP
VIP
Príspevky: 2679
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Trstená (40)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa robour » So 15. Júl, 2006, 17:41

Moja skusenost je taka, ze kazda ramka s novsim datumom vyroby da okolo 250 Mhz. Ja mam napr. goodram a chova sa to takisto.
CPU Athlon64 X4 (@3450Mhz), 2x 2Gb Adata DDR2 800/ Gigabyte MA790X-UD4 (AM2+) / HDD Samsung 1TB / Radeon 5770 + Accelero S1 /430W Seasonic. /DVDRW LG GSA H55N, /DVDRW Samsung S183L, Case Avance C001,12cm fan Noctua,Eizo FlexScan S1961

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » So 15. Júl, 2006, 17:55

jj, ja som mal dokonca starsiu PQI a isla cez 470 Mhz... a tusim 2.5 cl ;)

Užívateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6590
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Príspevok od užívateľa ujo Andydúla » So 15. Júl, 2006, 21:02

No to mate stastie, ja som tieto moje ramky ani moc taktit neskusal, len som ich dal z 3-4-4-8 na 2,5-3-3-5 a MEMTEST stabilny.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa djkakadu » Ut 18. Júl, 2006, 12:48

uplne stabilne ale ona nieje nova ma okolo 2-3 rokov.
pri 250Mhz mi ide na 3.4.3.8 1T.
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2611
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jcdenton12 » Ut 18. Júl, 2006, 13:27

no moje goodramy su fakt celkom good 8)
default nacitany biosom
2.5 4 4 8 2T pri 400MHz (default podla CPU-Z 2.5 3 3 8)
2.5 4 4 8 2T daju aj 500MHz
ale 1T nedaju ani kedy som sa zabil
najlepsie co som z nich zislak bolo
3 5 5 11 1T a zamrzlo to az vo wine :D (samo pri 400MHz)
neviete cim by to mohlo byt ze s dobrym casovanim daju aj 500 2T ale so slabym nedaju ani 400 1T???
dik moc
...

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"