PQI

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Mainsteam
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 521
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

PQI

Príspevok od užívateľa Mainsteam » So 08. Júl, 2006, 13:06

Je PQI dobra znacka pre ram?Chcem si kupit dve 512 za 2200 a neviem ci ich mam zobrat.Mozete mi poradit?
Amd Athlon 3000+,A8N SLI Deluxe socket 939,Geforce 6600GT 128 mb ddr3,1 GB ram

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » So 08. Júl, 2006, 13:23

PQI je proste normalka low-end ... ale odvtedy co som videl jak napr. niektore corsair-ky ani nejdu poriadne taktovat ani nic tak by som uz ani velke vacse nedal za "kvalitne" pamate ... moje A-DATY su super v tejto cene co bola, netreba mi nic ine... ale ti PQI mozes zobrat...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
Diablo1st
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3794
Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: MY

Príspevok od užívateľa Diablo1st » So 08. Júl, 2006, 14:31

Su to low-end pamate, takze ti pojdu bez problemov na default, ale necakaj od nich dajake brutal hodnoty v OC.
Za tu cenu ich zober, myslim, ze nespravis chybu.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » So 08. Júl, 2006, 16:07

Na defaulte idu v pohode a dokonca dokazali aj drsnejsie casovanie ... Ja som ich testoval a isli mi 2-3-3-6 :) ale iba na 400 Mhz ...
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » So 08. Júl, 2006, 16:36

ak nechces nejake "super pamate" tak tie PQI ber... klasicka znacka do beznych pocitacov, slapat budu ako maju neboj...

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » So 08. Júl, 2006, 16:40

Diablo1st napísal:Su to low-end pamate, takze ti pojdu bez problemov na default, ale necakaj od nich dajake brutal hodnoty v OC.
Nahodou ja som zatial s mojou PQI spokojny,fici na DDR466 2,5-4-4-8 2,75V uplne v pohode.Za tu cenu sa to oplati,myslim...
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » So 08. Júl, 2006, 16:51

jj, ja ked som mal PQI tiez mi isla cca 460 mhz... aj keby nesla, mal som dozivotnu zaruku, takze uplna spokojnost...

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » So 08. Júl, 2006, 19:39

Zober ich PQI su dobre ramky.Ale radsej si mohol kupit Kingstone :wink: .
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
beggar
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 139
Dátum registrácie: Št 10. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa beggar » So 08. Júl, 2006, 20:28

Ja sa tak isto na PQI nemozem stazovat, ale rozhodnut sa musis sam :wink:
cpu AMD Ryzen 7 3700X, mb ASUS Crosshair VI Hero, ram ADATA Gammix D10 32GB, gpu MSI RX580 Gaming X 8GB

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » So 08. Júl, 2006, 20:59

Bdurex napísal:Zober ich PQI su dobre ramky.Ale radsej si mohol kupit Kingstone :wink: .
ako preco? comu to na vykone spravi? 0 %... asi tak

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"