Strana 1 z 1

CORSAIR + VData

Napísané: Pi 07. Júl, 2006, 14:36
od užívateľa djkakadu
Bude fungovat dobre VData plus Corsair. Budu v mojom pocitaci v podpise. Obidve su 512mbram a chcel bi somm aby mi obe isli na 250Mhz je to mozne?
A tiez mam otazku co je lepsie Corsair XMMS alebo A-DATA Vitesta?
co sa viac oplati?

Napísané: Pi 07. Júl, 2006, 14:56
od užívateľa Marek
Ist by to malo bez problemov ale ci pojdu obe rovnako taktovat tak to pochybujem. Podla mna ten Corsair pojde vyssie ako A-Data.
Tvoja doska nepodporuje Dual ram tak by na znacke a type pouzitych pamati az tak zalezat nemalo. Naisto ti to asi nepovie nikto, zistis az ked vyskusas.

Napísané: Pi 07. Júl, 2006, 15:23
od užívateľa djkakadu
Ale pojde ta Corsair na 250Mhz z casovanim 3-4-4-8 CR1.
To si niesom isty lebo v tomto teste im aj so zvysenim voltaze na 2.8v neisla vyssie ako 228mhz. A men doma ide VDATA ktoru som kupil za 1000sk od ruky ide na 250Mhz 3-4-4-8 a command rate1, uplne stabilne, a bez zvysenia voltaze!!

Napísané: So 08. Júl, 2006, 13:24
od užívateľa Wizik
no ja by soim bral radsej vitesty ako corsair, nemam s nimi good skusenosti ... ale je to na tebe...slpat by to malo ale ci to da 500mhz? neviem neviem, podla mna ee

Napísané: Ne 09. Júl, 2006, 14:21
od užívateľa MengelE
asi to slapat uplne top nebude su to rozdielny vyrobcovia aj ked nemas dual totozna znacka by ti sla lepsie casovat

Napísané: Po 10. Júl, 2006, 12:12
od užívateľa djkakadu
Uz som sa asi rozhodol kupujem Vitestu a potom predam tu v-datu a kupim Dalsiu vitestu cize budem mat dve vitesty.

Napísané: Po 10. Júl, 2006, 16:00
od užívateľa Marek
Tak to uz rovno kup dual kit 2x512MB. To bude uplne najlepsie a ak budes nahodou upgradovat dosku, ktora bude mat podporu dual ram, tak to rozhodne vyuzijes.

Napísané: So 15. Júl, 2006, 17:03
od užívateľa ujo Andydúla
Hm, kup APACER 500 MHz CL 2,5, mal som ich v Dual Channel, v memteste sli stabilne na 444 MHz CL2-3-3-6. Na 500 MHz CL 2,5-4-4-8. Stoja v Ageme 1800 SK/512 modul. Vyborna kupa, naviac zaruka 4 roky, velmi stabilne aj na nForce4. Vitesty ti zrejme na CL 2,5 pri 500 MHz nepojdu.