CORSAIR + VData

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

CORSAIR + VData

Príspevok od užívateľa djkakadu » Pi 07. Júl, 2006, 14:36

Bude fungovat dobre VData plus Corsair. Budu v mojom pocitaci v podpise. Obidve su 512mbram a chcel bi somm aby mi obe isli na 250Mhz je to mozne?
A tiez mam otazku co je lepsie Corsair XMMS alebo A-DATA Vitesta?
co sa viac oplati?
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
Marek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Chorvátsky Grob

Príspevok od užívateľa Marek » Pi 07. Júl, 2006, 14:56

Ist by to malo bez problemov ale ci pojdu obe rovnako taktovat tak to pochybujem. Podla mna ten Corsair pojde vyssie ako A-Data.
Tvoja doska nepodporuje Dual ram tak by na znacke a type pouzitych pamati az tak zalezat nemalo. Naisto ti to asi nepovie nikto, zistis az ked vyskusas.

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa djkakadu » Pi 07. Júl, 2006, 15:23

Ale pojde ta Corsair na 250Mhz z casovanim 3-4-4-8 CR1.
To si niesom isty lebo v tomto teste im aj so zvysenim voltaze na 2.8v neisla vyssie ako 228mhz. A men doma ide VDATA ktoru som kupil za 1000sk od ruky ide na 250Mhz 3-4-4-8 a command rate1, uplne stabilne, a bez zvysenia voltaze!!
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » So 08. Júl, 2006, 13:24

no ja by soim bral radsej vitesty ako corsair, nemam s nimi good skusenosti ... ale je to na tebe...slpat by to malo ale ci to da 500mhz? neviem neviem, podla mna ee
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
MengelE
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 505
Dátum registrácie: Ut 21. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Kalna/nad Hronom 93532
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MengelE » Ne 09. Júl, 2006, 14:21

asi to slapat uplne top nebude su to rozdielny vyrobcovia aj ked nemas dual totozna znacka by ti sla lepsie casovat

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa djkakadu » Po 10. Júl, 2006, 12:12

Uz som sa asi rozhodol kupujem Vitestu a potom predam tu v-datu a kupim Dalsiu vitestu cize budem mat dve vitesty.
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
Marek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Chorvátsky Grob

Príspevok od užívateľa Marek » Po 10. Júl, 2006, 16:00

Tak to uz rovno kup dual kit 2x512MB. To bude uplne najlepsie a ak budes nahodou upgradovat dosku, ktora bude mat podporu dual ram, tak to rozhodne vyuzijes.

Užívateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6590
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Príspevok od užívateľa ujo Andydúla » So 15. Júl, 2006, 17:03

Hm, kup APACER 500 MHz CL 2,5, mal som ich v Dual Channel, v memteste sli stabilne na 444 MHz CL2-3-3-6. Na 500 MHz CL 2,5-4-4-8. Stoja v Ageme 1800 SK/512 modul. Vyborna kupa, naviac zaruka 4 roky, velmi stabilne aj na nForce4. Vitesty ti zrejme na CL 2,5 pri 500 MHz nepojdu.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"