Strana 1 z 1

Zdor 20-24pin

Napísané: Pi 07. Júl, 2006, 14:27
od užívateľa suflo
Cafte prosim Vas ja sam som sa stymto nestretol a potrebujem poradit dnes mi prisiel new zdroj s 24pin nap. konektorom a ten stary mal iba 20pin napajaci konektor + 4pin ktory sa pripaja vedla petice.
A ja teraz neviem ci mam pripojit ten 4pin co ide vedla petice procesora ked je na novom zdroje 24 pin aj tento 4pin ci mam vybrat z toho 24 pinu tie 4 co su na nom a pouzit ako 20pin alebo nechat 24 pin a 4pin nestene sa nic. :?

Napísané: Pi 07. Júl, 2006, 14:35
od užívateľa Jerry
No zamotal si to pekne ... :D Mas aj novu dosku, alebo iba zdroj? kolko mas pinovy konektor na doske? Inakk na ten 4 pinovy konektor, ktory je zvlast sa pripaja iny konektor a to ten, co ma dva zlte a dva cierne. Nie ten co oddelujes od toho 24 pinoveho ...

zdroj

Napísané: Pi 07. Júl, 2006, 14:42
od užívateľa suflo
Tak dosku mam tu istu je na nej 24pin a ten pin vedla procaku iba zdroj mam new a teda mozem zapojit ten 24pin od new zdroja a ten 4pin co ide vedla procesoru?Nestane sa nic.predtym som mal 20pin a ten 4pin stary zdroj.Je mi jasne ze ten 4pin co sa oddeluje od 24 nepasuje na ten co je vedla procesuru.

Napísané: Pi 07. Júl, 2006, 14:52
od užívateľa Marek
Proste zapoj vsetko. Vymenit sa medzi sebou nedaju. 24 pin do dosky + 4 pin ku CPU. Nic nepokazis ked to tak ma byt.

Napísané: Pi 07. Júl, 2006, 15:01
od užívateľa suflo
Tak teda zapojim ako pises ja som len nevedel ci sa to tak ma alebo nie kedze som mal pred tym zdroj iba 20pin a dosku 24pin konektor.
No a teraz mam 24pin na new zdroji aj na doske myslel som ze ten 4pin vedla procesora uz nemusim pripajat ale asi to nieje pravda.

Napísané: Pi 07. Júl, 2006, 22:14
od užívateľa Jerry
doska zvladne aj 20 a aj 24 pinove napetie ... A ten 4 pin tam tiez musis zapojit. Tak normalne tam zapoj 24 pin a aj ten 4 pin este. Tak to ma byt spravne ... :wink:

Napísané: So 08. Júl, 2006, 06:48
od užívateľa suflo
Dakujem :wink:

Napísané: So 08. Júl, 2006, 10:52
od užívateľa Jerry
Vyriesene, LOCK.