Zdor 20-24pin

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
suflo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 167
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava-Vrakuna
Kontaktovať užívateľa:

Zdor 20-24pin

Príspevok od užívateľa suflo » Pi 07. Júl, 2006, 14:27

Cafte prosim Vas ja sam som sa stymto nestretol a potrebujem poradit dnes mi prisiel new zdroj s 24pin nap. konektorom a ten stary mal iba 20pin napajaci konektor + 4pin ktory sa pripaja vedla petice.
A ja teraz neviem ci mam pripojit ten 4pin co ide vedla petice procesora ked je na novom zdroje 24 pin aj tento 4pin ci mam vybrat z toho 24 pinu tie 4 co su na nom a pouzit ako 20pin alebo nechat 24 pin a 4pin nestene sa nic. :?
cpu:AMD64 3700+ 939 San Diego 2200@2750-11x250,chladic:THERMALTAKE CL-P0268 MiniTyp90 18dBA 2200RPM 92Fan 623g,mb:MSI K8N NEO4 Platinum,ram:Twinmos 1GB dual 3200 400mhz@416mhz cl2.5-3-3-8,vga:Sparkle GF6600GT-chladic: PRIMECOOLER PC-VGAHG2 CU BLUE LED HYPERGRAPHIC 500/1000@565/1100,hdd:Samsung sata 80gb,opt:Benq 1640 dvdrw,case:KME, zdroj:LC POWER LC6550GP-v2.0 GREEN POWER 550W 140mm
Notebook:Compaq Presario CQ50 110 EC

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Pi 07. Júl, 2006, 14:35

No zamotal si to pekne ... :D Mas aj novu dosku, alebo iba zdroj? kolko mas pinovy konektor na doske? Inakk na ten 4 pinovy konektor, ktory je zvlast sa pripaja iny konektor a to ten, co ma dva zlte a dva cierne. Nie ten co oddelujes od toho 24 pinoveho ...
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
suflo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 167
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava-Vrakuna
Kontaktovať užívateľa:

zdroj

Príspevok od užívateľa suflo » Pi 07. Júl, 2006, 14:42

Tak dosku mam tu istu je na nej 24pin a ten pin vedla procaku iba zdroj mam new a teda mozem zapojit ten 24pin od new zdroja a ten 4pin co ide vedla procesoru?Nestane sa nic.predtym som mal 20pin a ten 4pin stary zdroj.Je mi jasne ze ten 4pin co sa oddeluje od 24 nepasuje na ten co je vedla procesuru.
cpu:AMD64 3700+ 939 San Diego 2200@2750-11x250,chladic:THERMALTAKE CL-P0268 MiniTyp90 18dBA 2200RPM 92Fan 623g,mb:MSI K8N NEO4 Platinum,ram:Twinmos 1GB dual 3200 400mhz@416mhz cl2.5-3-3-8,vga:Sparkle GF6600GT-chladic: PRIMECOOLER PC-VGAHG2 CU BLUE LED HYPERGRAPHIC 500/1000@565/1100,hdd:Samsung sata 80gb,opt:Benq 1640 dvdrw,case:KME, zdroj:LC POWER LC6550GP-v2.0 GREEN POWER 550W 140mm
Notebook:Compaq Presario CQ50 110 EC

Užívateľov profilový obrázok
Marek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Chorvátsky Grob

Príspevok od užívateľa Marek » Pi 07. Júl, 2006, 14:52

Proste zapoj vsetko. Vymenit sa medzi sebou nedaju. 24 pin do dosky + 4 pin ku CPU. Nic nepokazis ked to tak ma byt.

Užívateľov profilový obrázok
suflo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 167
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava-Vrakuna
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa suflo » Pi 07. Júl, 2006, 15:01

Tak teda zapojim ako pises ja som len nevedel ci sa to tak ma alebo nie kedze som mal pred tym zdroj iba 20pin a dosku 24pin konektor.
No a teraz mam 24pin na new zdroji aj na doske myslel som ze ten 4pin vedla procesora uz nemusim pripajat ale asi to nieje pravda.
cpu:AMD64 3700+ 939 San Diego 2200@2750-11x250,chladic:THERMALTAKE CL-P0268 MiniTyp90 18dBA 2200RPM 92Fan 623g,mb:MSI K8N NEO4 Platinum,ram:Twinmos 1GB dual 3200 400mhz@416mhz cl2.5-3-3-8,vga:Sparkle GF6600GT-chladic: PRIMECOOLER PC-VGAHG2 CU BLUE LED HYPERGRAPHIC 500/1000@565/1100,hdd:Samsung sata 80gb,opt:Benq 1640 dvdrw,case:KME, zdroj:LC POWER LC6550GP-v2.0 GREEN POWER 550W 140mm
Notebook:Compaq Presario CQ50 110 EC

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Pi 07. Júl, 2006, 22:14

doska zvladne aj 20 a aj 24 pinove napetie ... A ten 4 pin tam tiez musis zapojit. Tak normalne tam zapoj 24 pin a aj ten 4 pin este. Tak to ma byt spravne ... :wink:
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
suflo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 167
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava-Vrakuna
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa suflo » So 08. Júl, 2006, 06:48

Dakujem :wink:
cpu:AMD64 3700+ 939 San Diego 2200@2750-11x250,chladic:THERMALTAKE CL-P0268 MiniTyp90 18dBA 2200RPM 92Fan 623g,mb:MSI K8N NEO4 Platinum,ram:Twinmos 1GB dual 3200 400mhz@416mhz cl2.5-3-3-8,vga:Sparkle GF6600GT-chladic: PRIMECOOLER PC-VGAHG2 CU BLUE LED HYPERGRAPHIC 500/1000@565/1100,hdd:Samsung sata 80gb,opt:Benq 1640 dvdrw,case:KME, zdroj:LC POWER LC6550GP-v2.0 GREEN POWER 550W 140mm
Notebook:Compaq Presario CQ50 110 EC

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » So 08. Júl, 2006, 10:52

Vyriesene, LOCK.
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Zamknuté

Návrat na "Hardware všeobecne"