Strana 1 z 1

RAM

Napísané: Pi 07. Júl, 2006, 07:59
od užívateľa enako
Takze mam 512 MB ramku a objednal som si este 1024 MB ale ta mi neprisla a matak tie peniaze co mi chcela dat utratila nez som jej povedal ze to nevadi ze si objednam inaksiu a tak si musim teda pockat :) :E A tak som sa chcel spytat, ci sa neda nieco vymysliet napr.: nejaky program co ramku cisty alebo tak nieco pls poradte diky

Napísané: Pi 07. Júl, 2006, 08:38
od užívateľa kremso
FreeRAM XP, ale necakaj od toho zazraky (necakaj od toho nic..) Ono to urobi len tolko ze z ramky presunie data, ktore sa momentalne nepouzivaju na swap. (co robi aj windows ked je ram plna).

Napísané: Pi 07. Júl, 2006, 08:45
od užívateľa Bikermotyl
to Enako : Skus najskor po sebe citat, kym postnes!

Najucinnejsi cistic RAM je format C: :lol: Predtym ale, kym bude potrebne zajst az tak Daleko, by pomohlo skontrolovat spustene procesy (napr. cez spravcu uloh) a eliminovat z nich vsetky nepotrebne. Da sa aj napr. v TuneUp Utilities/Manazer po spusteni.