A4Tech Bloody B120

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
myschovip
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2015, 19:22

A4Tech Bloody B120

Príspevok od užívateľa myschovip » Po 22. Feb, 2016, 21:11

Caute, mam taky mensi problem s touto klavesnicou, nefunguju mi klavesove skratky Fn+F1/F2 atd.
stiahol som si program KeyDominator 1 v ktorom by som mal mat zalozku Fn (vid. obr.) ale tu zalozku tam nemam, ak ma niekto tuto klavesnicu, funguju vam funkcne klavesy? alebo to treba nejak nastavit?

http://i.imgur.com/0B2JFTU.png

Dr.80
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 392
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
Bydlisko: Bratislava- Nove mesto

Re: A4Tech Bloody B120

Príspevok od užívateľa Dr.80 » Po 22. Feb, 2016, 23:06

mam tuto klavesnicu a v pohode mi funguju vsetky FN+F kombinacie, netreba nato ziadny dodatocny program. ale samozrejme na pri prehravani skladieb potrebujes prehravac co podporuje ovladanie cez klavesnicu :D
Spoiler: ukázať
Procesor Intel Xeon E3-1231 v3 Grafika ASUS GTX960-MOC-2GD5 Doska ASUS H81I-PLUS Ram 2xKingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 Low Profile (8GB) SSD Kingston SSDNow V300 120GB 7mm Hdd WD Black 1000GB 64MB cache Zdroj Seasonic G Series 450W Bedňa Fractal Node304
Headset HyperX Cloud Gaming Headset Black
Monitor24" BenQ XL2411Z
Mobil ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB Osmium Black
Steam http://steamcommunity.com/id/dr80103

myschovip
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2015, 19:22

Re: A4Tech Bloody B120

Príspevok od užívateľa myschovip » Po 22. Feb, 2016, 23:08

no to mi je jasne ale ak stlacim Fn+F1 aby som vypol zvuk tak mi to nefunguje, alebo ked chcem pridat alebo ubrat hlas tak mi to nefunguje, ostatne funkcie su mi na nic, len to volume by sa zislo, neviem co s tym je...

Dr.80
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 392
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
Bydlisko: Bratislava- Nove mesto

Re: A4Tech Bloody B120

Príspevok od užívateľa Dr.80 » Ut 23. Feb, 2016, 16:21

bud mas rozsraty win alebo stastie na vadny kus, ktoremu nefunguju tieto kombinacie klaves.
Spoiler: ukázať
Procesor Intel Xeon E3-1231 v3 Grafika ASUS GTX960-MOC-2GD5 Doska ASUS H81I-PLUS Ram 2xKingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 Low Profile (8GB) SSD Kingston SSDNow V300 120GB 7mm Hdd WD Black 1000GB 64MB cache Zdroj Seasonic G Series 450W Bedňa Fractal Node304
Headset HyperX Cloud Gaming Headset Black
Monitor24" BenQ XL2411Z
Mobil ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB Osmium Black
Steam http://steamcommunity.com/id/dr80103

myschovip
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2015, 19:22

Re: A4Tech Bloody B120

Príspevok od užívateľa myschovip » Ut 23. Feb, 2016, 18:01

mam poskladany novy komp a nainstalovany Win7 asi 2 tyzdne takze si nemyslim ze to bude windowsom, mozno ako vravis mam vadny kus , skusim vyskusat klavesnicu na inom pocitaci a ak ani tam nebudu fungovat funkcne klavesy tak jedine riesenie je reklamacia...

myschovip
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2015, 19:22

Re: A4Tech Bloody B120

Príspevok od užívateľa myschovip » Št 25. Feb, 2016, 15:30

doplnim:
skusal som klavesnicu na inom PC a funkcne klavesy funguju takze ja na svojim kompe musim mat nieco s windowsom...

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"