Strana 1 z 2

zvisenie voltazi pamati

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 15:50
od užívateľa tortis
chcem zvisit voltaz pamatiam , co sa im moze stat ???

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 16:08
od užívateľa miso23
skrati sa im zivotnost,ale ved tu ramku nebudes mat 5 rokov,predpokladam.A samozrejme sa zvysi moznost pretaktovania.

BTW:Ja mam tiez tu ramku co ty a dal som jej 2,8V ,nic sa nestalo.Ale radsej ju mam na 2,75V ,pre istotu.Narast teploty nie je velky,ked mas aj nejake tie vetraky... :wink:

Re: zvisenie voltazi pamati

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 16:39
od užívateľa KikoKK
tortis napísal:chcem zvisit voltaz pamatiam , co sa im moze stat ???
... ako si citam tvoje posty, tak ma vzdy oci bolia
... prisaham, ze mi praskla cievka v pravom oku
... a pytas sa na dovod, precitaj si niekedy po sebe, co napises
... tolko gramatickych chyb nerobia ani piataci, ktorych moja mama slovencinu uci

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 17:55
od užívateľa tortis
trapi ta to :x

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 17:55
od užívateľa tortis
ja to pisem narychlo :beee:

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 17:57
od užívateľa tortis
miso23 napísal:skrati sa im zivotnost,ale ved tu ramku nebudes mat 5 rokov,predpokladam.A samozrejme sa zvysi moznost pretaktovania.

BTW:Ja mam tiez tu ramku co ty a dal som jej 2,8V ,nic sa nestalo.Ale radsej ju mam na 2,75V ,pre istotu.Narast teploty nie je velky,ked mas aj nejake tie vetraky... :wink:
ja ju mam na 2,5 ,tak este pridam

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 18:04
od užívateľa miso23
kludne daj na 2,75V,bude sa dat viac taktit.Moja ide na DDR 466 ked ju mam tak

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 18:11
od užívateľa tortis
pocuvaj ked dam vyssie FSB tak my po chvili win zamrzne vsak Celeroni D idu az o 50% kua, tie pamate su na hovno

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 18:38
od užívateľa crux2005
loss delicka :wink:
- pridat Vcore ....
a precitaj si nieco o takteni :)

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 18:42
od užívateľa tortis
diki moc 8-[

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 18:43
od užívateľa tortis
a preco loss delicka??

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 18:58
od užívateľa crux2005
to len tak .... :D
- chcel som tym povedat : pouzi delicku :wink:
inu ako 1:1 .... (ako 4:5 atD)

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 21:31
od užívateľa tortis
preco vsak tym zvisim frekvenciu pamati :(

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 21:40
od užívateľa Bikermotyl
tortis napísal:preco vsak tym zvisim frekvenciu pamati :(
Chlape, sak premyslaj trochu... praveze frekvenciu pamati delickou znizis.
aj v matematike plati, ze 4:5 je menej ako 1:1

Napísané: Po 26. Jún, 2006, 21:50
od užívateľa miso23
fakt si radsej najdi nejake clanky o tom,aby si vedel o co ide...