zvisenie voltazi pamati

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00

zvisenie voltazi pamati

Príspevok od užívateľa tortis » Po 26. Jún, 2006, 15:50

chcem zvisit voltaz pamatiam , co sa im moze stat ???

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Po 26. Jún, 2006, 16:08

skrati sa im zivotnost,ale ved tu ramku nebudes mat 5 rokov,predpokladam.A samozrejme sa zvysi moznost pretaktovania.

BTW:Ja mam tiez tu ramku co ty a dal som jej 2,8V ,nic sa nestalo.Ale radsej ju mam na 2,75V ,pre istotu.Narast teploty nie je velky,ked mas aj nejake tie vetraky... :wink:
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
KikoKK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2298
Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava / Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: zvisenie voltazi pamati

Príspevok od užívateľa KikoKK » Po 26. Jún, 2006, 16:39

tortis napísal:chcem zvisit voltaz pamatiam , co sa im moze stat ???
... ako si citam tvoje posty, tak ma vzdy oci bolia
... prisaham, ze mi praskla cievka v pravom oku
... a pytas sa na dovod, precitaj si niekedy po sebe, co napises
... tolko gramatickych chyb nerobia ani piataci, ktorych moja mama slovencinu uci
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||

Užívateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tortis » Po 26. Jún, 2006, 17:55

trapi ta to :x

Užívateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tortis » Po 26. Jún, 2006, 17:55

ja to pisem narychlo :beee:

Užívateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tortis » Po 26. Jún, 2006, 17:57

miso23 napísal:skrati sa im zivotnost,ale ved tu ramku nebudes mat 5 rokov,predpokladam.A samozrejme sa zvysi moznost pretaktovania.

BTW:Ja mam tiez tu ramku co ty a dal som jej 2,8V ,nic sa nestalo.Ale radsej ju mam na 2,75V ,pre istotu.Narast teploty nie je velky,ked mas aj nejake tie vetraky... :wink:
ja ju mam na 2,5 ,tak este pridam

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Po 26. Jún, 2006, 18:04

kludne daj na 2,75V,bude sa dat viac taktit.Moja ide na DDR 466 ked ju mam tak
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tortis » Po 26. Jún, 2006, 18:11

pocuvaj ked dam vyssie FSB tak my po chvili win zamrzne vsak Celeroni D idu az o 50% kua, tie pamate su na hovno

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Po 26. Jún, 2006, 18:38

loss delicka :wink:
- pridat Vcore ....
a precitaj si nieco o takteni :)
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tortis » Po 26. Jún, 2006, 18:42

diki moc 8-[

Užívateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tortis » Po 26. Jún, 2006, 18:43

a preco loss delicka??

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Po 26. Jún, 2006, 18:58

to len tak .... :D
- chcel som tym povedat : pouzi delicku :wink:
inu ako 1:1 .... (ako 4:5 atD)
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
tortis
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 114
Dátum registrácie: Ne 14. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa tortis » Po 26. Jún, 2006, 21:31

preco vsak tym zvisim frekvenciu pamati :(

Užívateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Príspevky: 4992
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bikermotyl » Po 26. Jún, 2006, 21:40

tortis napísal:preco vsak tym zvisim frekvenciu pamati :(
Chlape, sak premyslaj trochu... praveze frekvenciu pamati delickou znizis.
aj v matematike plati, ze 4:5 je menej ako 1:1

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Po 26. Jún, 2006, 21:50

fakt si radsej najdi nejake clanky o tom,aby si vedel o co ide...
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"