zdroj

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
Milkino77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 492
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

zdroj

Príspevok od užívateľa Milkino77 » Ne 25. Jún, 2006, 15:25

Hello:)Mam jeden problem.Ked hram nejaku hru.tak po nejakom case mi zostane nachvilu stat a asi po pol minute sa znova rozbehne.Moze to byt slabym zdrojom?Veci mam v popise
CPU-i5-760+Noctua NH-U9F;MB-Asus P7P55D-E;RAM-4x2Gb 1600 mhz Kingstone XMP (dual);GPU - Gigabyte GTX 1060 6GB OC ;HDD 1 - Crucial MX 100;HDD2 - Samsung F3 1TB 7200 rpm 32mb SATA II;Zdroj-Seasonic X-650;Zvuk-Cretive SB X-FI Titanium;Logitech Z-2300;LG-GH22NS40;Monitor-Samsung P2450;OS-Win 10 64 Ultimate;Cooled by Arctic Cooling:)

Užívateľov profilový obrázok
Blade6591
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 708
Dátum registrácie: Po 20. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Malacky
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Blade6591 » Ne 25. Jún, 2006, 15:35

...350W zanckovy...nemal by byt problem v zdoji to asi nebude.....

Užívateľov profilový obrázok
Milkino77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 492
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Milkino77 » Ne 25. Jún, 2006, 15:43

Praveze je to len taky nejaky shit,kupovane so skrinkou:)A v com by mohol byt problem?
CPU-i5-760+Noctua NH-U9F;MB-Asus P7P55D-E;RAM-4x2Gb 1600 mhz Kingstone XMP (dual);GPU - Gigabyte GTX 1060 6GB OC ;HDD 1 - Crucial MX 100;HDD2 - Samsung F3 1TB 7200 rpm 32mb SATA II;Zdroj-Seasonic X-650;Zvuk-Cretive SB X-FI Titanium;Logitech Z-2300;LG-GH22NS40;Monitor-Samsung P2450;OS-Win 10 64 Ultimate;Cooled by Arctic Cooling:)

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Ne 25. Jún, 2006, 16:23

Mne sa to stava ked mam moc pretaktovanu grafiku.Vtedy to prehodi na default,aby znizilo napatie a tym aj teplotu.Bolo o tom pisane na svethardware.cz
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Užívateľov profilový obrázok
Milkino77
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 492
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Milkino77 » Ne 25. Jún, 2006, 16:40

Hm,lenze poznam dost ludi,co maju rovnaku kartu,aj od rovnakeho vyrobcu a dokonca este viac taktnutu a nerobi im to nic:)
CPU-i5-760+Noctua NH-U9F;MB-Asus P7P55D-E;RAM-4x2Gb 1600 mhz Kingstone XMP (dual);GPU - Gigabyte GTX 1060 6GB OC ;HDD 1 - Crucial MX 100;HDD2 - Samsung F3 1TB 7200 rpm 32mb SATA II;Zdroj-Seasonic X-650;Zvuk-Cretive SB X-FI Titanium;Logitech Z-2300;LG-GH22NS40;Monitor-Samsung P2450;OS-Win 10 64 Ultimate;Cooled by Arctic Cooling:)

erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 1442
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa erik » Ne 25. Jún, 2006, 17:28

skus si poziciat od niekoho zdroj a uvidis... btw, ja ked som mal 6600GT tak som mal 300W fortrona a no problem ani po OC ;)

Užívateľov profilový obrázok
miso23
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 642
Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa miso23 » Ne 25. Jún, 2006, 18:54

MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"