Strana 1 z 1

tuner

Napísané: So 24. Jún, 2006, 11:22
od užívateľa lezgy
ma niekto podobnu skusenost ako ja?
tuner od asusu nema na cd ovladac.
podotykam ye ovladac je original.....


druha vec...vie mi niekto poradit ako sa aktivuje dialkovy senzor?
nereaguje.su tam dva senzorz jeden mensi druhy dost velky....
ale neveim rozbehat ani jeden....nejako nereaguje...

tuenr je uz ok trebastiahnut soft z netu ale napriek tomu senzor nereaguje

Napísané: So 24. Jún, 2006, 12:08
od užívateľa Marek
Ak mas vsetko spravne pozapajane, tak problem by mal byt uz len v softe. V pozadi ti musi bezat nejaky soft, ktory spracovava informacie zo snimaca. Mala by byt nejaka ikonka v systemovej liste a pri stlaceni nejakeho tlacidla na dialkovom by mala blikat alebo svietit.

Napísané: Ne 25. Jún, 2006, 12:21
od užívateľa lezgy
no praveze nic podobne tam nieje,,,,a senzory su hluche ako pen....

Napísané: Ne 25. Jún, 2006, 12:44
od užívateľa -TAMY-
Daj link na ten tuner,, Ti pohladam veci nan,, :wink:

Napísané: Ne 25. Jún, 2006, 21:08
od užívateľa lezgy
ja uz veci mam tomsom si uz pozhanal....to som psial len preto ze s nim boli problemy ale to skor zo zaujimavosti ze original cd nemalo ovladace pre tuner.

ovladace a veci okolo toho asom uz pomenil hodne ale ten dialkac rozbehat enveim...teda to cidlo je furt neaktivne...