seka zvuk

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Užívateľov profilový obrázok
robo1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: Ne 30. Apr, 2006, 02:00

seka zvuk

Príspevok od užívateľa robo1 » St 21. Jún, 2006, 19:10

prosim vas poradte mi kde by som mohol mat xybu ked mi mexanika cita dvd cd alebo ine zvuk. medium tak mi seka zvuk.Pritom ked to mam ulozene v pc tak ide ok aj ho zkopiruje na hdd a z toho to ide ok len pri priamom prehravani z mexaniky to seka.Nemoze byt spinave oko?ak ano ako sa da tomu pomoct Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » St 21. Jún, 2006, 19:36

Pozri ci mas dobre zasunuty kablik z mechaniky do zvukovej karty, pripadne skus vyskusat iny, teda pokial mas analogovy vstup...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
robo1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: Ne 30. Apr, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa robo1 » St 21. Jún, 2006, 20:25

mam to setko ok zapojene neviem preco ale stale mam pocit ze to roby oko

Užívateľov profilový obrázok
velijura
Príspevky: 1600
Dátum registrácie: Po 26. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA (XXVIII)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa velijura » St 21. Jún, 2006, 20:33

Skus sa pozriet v akom móde ti ide mechanika (UDMA33 alebo menej), prip. ci to CD, nie je nejako zle napalene a mechanika ma problemy dostatocne rychlo ho precitat...

...este sa pozri, ci ti antivirus stale neskenuje mechaniky...moze to spomalovat...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Št 22. Jún, 2006, 17:02

okontroluj tou sprostostou co ma nero cd speed alebo ako sa to vola.

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » Št 22. Jún, 2006, 22:22

Teray ma tak napadlo, ako ti to zacne sekat, tak si kukni Spravce uloh systemu windows a kukni co najviac zatazuje CPU, mozno to pomoze...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
peco2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 135
Dátum registrácie: So 20. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Hlohovec
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa peco2 » Pi 23. Jún, 2006, 10:36

pravdepodobne ti audio stopu cita ako data a nie ako analog. typujem, ze mechanika ti bezi v PIO mode. je to dost mozne, ale treba si to radsej overit.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hardware všeobecne"